Интелектуалац поражен од претедента за виши ранг

Интелектуалац поражен од претедента за виши ранг. У веома узбудљивом мечу који је одигран у СЦ Бањица између КМФ Handy United и КМФ Интелектулаца, екипа домаћина је у задњим секундама меча успела да дође до победе.

Интелектуалац поражен од претедента за виши ранг

Handy United – Интелектуалац 3:2 (0:0)

СЦ Бањица. Гледалаца: око 70. Судије: Небојша Панић, Далибор Станковић.

Стрелци: Милосављевић у 23, Јовановић у 32, Ђокић у 40. /Handy United/, а Оровић у 35, Пејић у 38. мин. /Интелектуалац/.

Жути картони: Бркић, Стевановић /Handy United/, Симић /Интелектуалац/. Нагомилавање прекршаја: Handy United 9 (3-6), Интелектуалац 7 (3-4).

Handy United: МИЛЕТИЋ, ЖИВАНОВИЋ, МИЛОШЕВИЋ, ЈОВАНОВИЋ, ВУКОВИЋ, Грабовчић, Стојић, Благојевић, Никола Милосављевић, Немања Милосавељвић, Бркић, Покрајац, Стевановић, Ђокић.

Интелектуалац: МИЛОСАВЉЕВИЋ, НЕДОВИЋ, ПЕЈИЋ, САМАРЏИЋ, РАДОМИРОВИЋ, Оровић, Нумановић, Симић, Секулић, Вуковић.

КМФ Интелектуалац је након нерешеног резултата у предходном колу против дебитанта, забележио и свој други пораз у шампионату и то прмивши гол у последњем минуту. После вођства домачина од 2:0, екипа КМФ Интелектуалца успева да изједначи резултат на 2. мин. пре краја. И када су сви очекивали преокрет резултата у корист гостију уследила је шок на само 28. секунди пре краја. Домаћин односи победи поготком Данила Ђокића искоса са десне стране са неки 12 метара.

Интелектуалац поражен од претедента за виши ранг. Handy United овом победом сигурним кораком иде према зацртаном циљу, виши ранг.

Но, ништа још није готово. Тек предстоје такмичарски дани за обе екипе, обзиром да је и сама чар футсала у неизвесности до самог краја лигашког дела. Што је и ова утакмица показала.