ФУТСАЛ КЛУБ

[tabs type=“horizontal“][tabs_head][tab_title]ОПИС[/tab_title][tab_title]СТРУЧНИ ШТАБ[/tab_title][tab_title]ТИМ[/tab_title][tab_title]ТАБЕЛА Треће футсал лиге „Београд“[/tab_title][/tabs_head]

[tab]

Од 2008. године постојимо као секција малог фудбала. Секција је била састављена од младих људи, који су се бавили спортом, али су уједно и били учлањени у различита омладинска удружења. Након неколико година рада и деловања појединаца у склопу удружења грађана и спортске (футсал) секције долази се на идеју да све обједини у једну целину и да као таква организација настави са јавним наступима.

Одмах по регистрацији у АПР-у наша организација постаје пуноправни члан Фудбалског савеза Београда. Наша спортска организација (футсал клуб) у ФСБ почиње да се такмичи у Другој футсал лиги „Београд“ у такмичарској сезони 2014/15 где се такмичимо пуне три године. Од такмичарске сезоне 2017/18 лига мења назив у Трећа футсал лига „Београд“ где настављамо да се такмичимо.

У првим годинама постојања значајнију подршку пружају четири Удружења студента Студентско града. Након неколико година постојања Спортско удружење добија подршку у много ширем и већем обиму од стране организација и институција, као и привредних субјеката. Нови партнери и чланови доприносе променама у концептима деловања чиме се проширује и сам простор деловања.

Спортског удружење у своје чланство окупља перспективне и успешне образоване људи који од првих дана свог познанства остављају срце на терену једни за друге. Где кроз године постојања играчки кадар је постао и јесте спој младости и искуства.

Спортско удружење својим вишегодишњим постојањем постаје и јесте препознатљива и јасно дефинисана спортска организација.

[/tab]

[tab]

[/tab]

[tab]

[/tab]

[tab]


[/tab]

[/tabs]