КМФ Интелектуалац убедљив на отварању пролећног дела првенства

У осмом колу Треће футсал лиге „Београд“  КМФ Интелектуалац је гостовао у хали СЦ „Слодес“ и потпуно се реванширао домаћем Грочанском футсал клубу за пораз у првом делу првенства.  Коначан резултат  је био 1:7 (1:2) чиме се КМФ Интелектуалац осамио на трећем месту табеле првенства.

После почетног испитивања страна КМФ Интелектуалац  је искористио прву изгледну шансу и  већ у другом минуту је повео преко Ј. Станића. Уследио је део игре који је подсећао на утакмицу ова два ривала из првог дела првенства, са много чврстих дуела, тактичког надмудривања без много прилика за гол. Играчи из Гроцке долазе до изједначења у 39. минуту голом А. Балаћа, док у истом минуту играчи КМФ Интелектуалац oпет долазе до вођства голом М. Петровића чиме је постигнут коначан резултат првог полувремена.

У друго полувреме КМФ Интелектуалац је ушао агресивније  и таква игра је довела до два брза гола.  

У 21 минуту прво је свој други гол на утакмици уписао Ј. Станић, да би се у истом минуту у листу стрелаца уписао и С. Јовановић. Голман Б. Милићевић је наставио са добром игром из првог полувремена и уз помоћ својих саиграча је  успешно одбијао све нападе домаћих. На 1:5 је својим другим голом у 29. минуту повисио М.Петровић. У наредним минутама играчи КМФ Интелектуалац су „спустили лопту“ и стрпљиво градили акције, и нису дозволили искусним играчима Грочанског футсал клуба да озбиљније угрозе њихов гол. Препуштање терена домаћима је довела да до краја играчи КМФ Интелектуалац постигну још два гола. Прво је то учинио повратник у редове КМФ Интелектуалац и највеће појачање у овом прелазном року В. Јанковић у 37 минуту, док је коначних 1:7 поставио својим хет триком М. Петровић у 39 минуту.

Екипа тренера М.Марковића у овој утакмици је показала стрпљиву и дисциплиновану игру на много вишем нивоу него у првом делу првенства. Победи су допринеле сигурне одбране Б. Милићевића које су уносиле потребну сигурност у екипу, као и  расположени играчи у нападу и чврсти у одбрани.

У следећем колу КМФ Интелектуалац ће на домаћем терену дочекати екипу КМФ Офтал Ц у којој ће бити фаворит и надамо се започети  успешну серију победа у другом делу Треће футсал лиге „Београд“.