Јанковић се вратио у матични клуб задњег дана прелазног рока

Припреме КМФ Интелектуалац је почео одмах после новогодишњих празника, за другу полусезону Треће футсал лиге Београд која почиње задње недеље фебруара.

Сви играчи из предходне полусезоне су на окупу, предвођени тренером М. Марковићем. А у зимском прелазном року у клуб је дошло неколико нови играча В. Петровић, П. Зец и Н. Николов, сви из омладинске футсал екипе КМФ ФОН. Који су уједно и освајачи прве омладиснке футсал лиге у региону Београд.

Звезда овог прелазног рока за КМФ Интелектуалац је дефинитивно повратак В. Јанковића у свој матични клуб из КМФ Земун само право. Повратак се на изненађење многих десио задњег дана прелазног рока.

Јанковић се вратио у матични клуб задњег дана прелазног рока

У склопу припрема за другу полусезону наш футсал клуб је одиграо неколико пријатељских утакмице:

КМФ ФОН – КМФ Интелектуалац   0 : 9

СК Економист – КМФ Интелектуалац 3 : 1

КМФ Бањица Београд – КМФ Интелектуалац  3 : 3

Резултати из ових пријатељских припреминих утакмица и нису стваран одраз стања на терену. Током тих утакмица се десило много неискоршћених прилика за боље резултат.

Футсал екипа нашег клуба ће у другом делу покушати да поправи скор из првог дела и уђе у трку за првака региона Београд.

Овим путем позивамо све који то желе да постану део КМФ Интелектуалац као члан, симпатизер, пријатељ, спонзор, сарадник. Организација функционише као једна велика породица и позива вас да будете део те породице. Видимо се на трибинама!