Трофеј Видовдан 2019

Трофеј Видовдан 2019
Трофеј Видовдан 2019 – футсал турнир и турнир у баскету 3на3 одржаће се између 28. јуна и 04.јула 2019. године на отвореним теренима у Студентском граду.

Трофеј Видовдан 2019 ће се играти у највећем делу између 17:00 и 23:30 часова (под рефлекторима). Само такмичење ће трајати 4 дана (што ће у великој мери зависти од временских услова).

Трофеј Видовдан 2019

Овај турнир организује КМФ Интелектуалац и Удружења студената Дома 1, Дома 2, Дома 3 и Дома 4 Студентски град. Подршку пружају Установе студентски Центар „Београд“, Савез студента Београд и РТВ Студентски град. Право наступа имају младу, али организатори задржавју право да позову и пријатеље који ће бити старији од предвиђеног годишта.

РТВ Студентски град ће уживо путем ФБ преносити финалне утакмице у оба спорта за све оне који желе да подрже своје екипе а нису у могућности да присуствују.

Екипе ће се борити за пехаре и новчане награда за најбоље пласиране у оба предвиђена спорта. Док најбољег стрелца у футсалу и МВП играча у баскету 3на3 очекује наградно путовање које додељује наш партнер GO2travelling.

Како овај догађај има за циљ дружење, позивамо вас да се опустите и уживате са нама.

Организатори су припремили и вредне награде за навијаче и све присутне кроз наградне игре. Очекујемо вас!