Капитен пробудио победнички дух

Капитен пробудио победнички дух. У новој такмичарској сезони екипа КМФ Интелектуалца, после лошег старта у две утакмице, у четвртом колу показала је да за ову сезону има тим за врх табеле.

Капитен пробудио победнички дух

КМФ Интелектуалац након четири кола има једну победу и два пораза, док је утакмица првог кола одложена.

Промена тима у новој сезони, проблеми око припрема изазваних коронавирусом, као и неколико повреда важних играча допринели су лошем старту у новој сезони. У првој утакмици чак и један црвени картон за нашег играча је променио односе снага на терену у другој утакмици. Међутим, добра атмосфера и неоспоран квалитет су учинили да у трећој утакмици екипа заблиста.

Да екипа КМФ Интелектуалац покаже своје знање и доминацију у трећој утакмици на терену, умногоме је допринео и повратак капитена Д. Томашевића који је донео невероватну енергију читавој екипи – Капитен пробудио победнички дух.

Капитен пробудио победнички дух

Тренер је искусно ту енергију капитена пренео на све играчe, а посебно на нашег голмана Лазовића. Након повреде голмана М. Милосављевића у првој утакмици и лошијих интервенција С. Лазовића у другој утакмици, на трећој је показао да је голман који ће носити екипу у нове победе.

У трећој утакмици против екипе КМФ ФОН Б, која је дефинитивно донела повратак пољуљаног самопоуздања, сви играчи су дословно оставили срце на терену. Док су С. Недељковић, М. Оровић и Н. Зоњић ту борбеност читаве екипе крунисали головима.

Након треће утакмице неоспорно је да рад спортског директора М. Радовановића иде узлазном путањом. Изазови за нашу екипу ипак тек предстоје.