Дух fair play-а на Звездари

Пријаве за пројекат под називом Дух fair play-а на Звездари, под покровитељством градске Општине Звзезара, су отворене и трају до 27. новембра 2019. године.

Дух fair play-a на Звездари. Пријаву можете извршити тако што ћете своје контакт податке послати на мејл адресу office@intelektualac.rs или остављањем контакт података у рубрици контакти.

Дух fair play-a на Звездари

Уколико имате између 18 и 32 године, живите на општини Звездара и волите мали фудбал (футсал) онда је ово прави пројекат за вас. Учешће на пројекту је бесплатно.

Пројекат учеснике води кроз низ тренинга у области футсала. Тренинзи су праћених стручним радом у области спорта од стране лиценцираног тренера. Током бесплатних футсал тренинга, млади се уче техничко тактичком оспособљавању. Такође, уче се и оним најважнијим стварима које спорт може да понуди – тимска игра, сарадња, понашање по правилима и др.. Програм ће како такав допринети да учесници то знање које стекну пренесу и на стваран живот.

Пројекат има за циљ да се млади баве спортом и да се заинтересују за футсал. А кроз футсал да науче о важности фер плеја и фер понашања на терену и ван њега. Такође, идеја је да се упознају са начинима како да се спортски и фер навија за свој тим. И да се при томе не угрозе емоције и да се не увреде противнички тим или навијачи.

Сви тренинзи се одржавају у балону Синђелић. Дух fair play-а на Звездари.