Борба за бољи пласман

Борба за бољи пласман. Улазимо у VII коло Друге футсал лиге „Београд“. У овом кругу снаге ће одмерити КМФ Интелектуалац и СУМФ Обилић.

Утакмица ће се одиграти у суботу 10. Новембра у 13:15 часова у Хали спортова Ранко Жеравица на Новом Београду.

Борба за бољи пласман

Нашој екипи је потребан добар резултат како би остали у горњем делу табеле, а за остварење истог очекујемо да ћете баш Ви доћи и пружити подршка нашој екипи са трибина. КМФ Интелектуалац се налази на петој позицији, док противничка екипа заузима четврто место и у предности је за 2 бода али уз утакмицу више.

Колико дебитант исказује јако своје амбиције у првенству говори и чињеница да само два дана пре заказане утакмице у Хали спортова Ранко Жеравица, исти играју финале купа ФС Београд и за противника имају екипу КМФ Еуро Мотуса.

Ово је један од утакмица у којој је пуно тога у игри за обе екипа. Победник бира лакши пут за борбу за виши ранг, док поражени и даље има шансе али веома тежим путем. Надамо се да ће наши играчи знати да одговоре на изазове који се налазе пред њима.

Борба за бољи пласман. Очекујемо Вас у суботу у овом термину. Загрејте дланове и уживајте у доброј футсал игри. Улаз је бесплатан. Навијајмо у духу фер-плеја.