Студењак гори од навијања! Видимо се у полуфиналу!

Студењак гори од навијања! Видимо се у полуфиналу! Још једна степеница на путу ка титули првака Европе је прескочена. Кошаркашка репрезентација Србије победила је Италију 83:67 и заказала мегдан са Русијом за финале. А Студентски град, као и у недељу, наставио је да шаље енергију нашим репрезентативцима на том путу. Према проценама на популарним клупицама се окупило око 1000 људи како би испратило Орлове у утакмици четвртфинала!
Студењак гори од навијања! Видимо се у полуфиналу!
Србија – Италија – ЕП 2017

Ако се узме у обзир да је осмину финала пратило више него дупло мање колега, остаје да се види шта ће бити у петак! Ни овога пута студенти нису заказали и верно су бодрили репрезентацију. Заставе, песме, аплаузи и право спортско навијање послали су сјајну слику о студентима у свет. Додуше, имали су велико помоћ Орлова који ниједног тренутка нису дозволили да утакмица постане неизвесна.

Наредну утакмицу Србија игра против Русије која је савладала Грчку 74:69. Репрезентација Русије је од наших орлова била боља у групној фази, па с правом можемо рећи да је ово реванш утакмица.

Као и на претходном мечу, организатори праћења преноса су четири Удружења студената Студентског града и Омладинско спортско удружење КМФ Интелектуалац. Подршку пружају ДКСГ, Установа студентски Центар Београд, Спортиндекс, РТВ Студентски град, Ultra energy, и GO2travelling.