Свим срцем уз Орлове! Видимо се у финалу!

Свим срцем уз Орлове! Видимо се у финалу! Остала је још само једна степеница на путу ка титули првака Европе. Кошаркашка репрезентација Србије, у неизвесном мечу, победила је Русију 87:79 и тиме заказала мегдан са Словенијом за злато. А у Студентском граду на популарним клупицама окупило се, према проценама, око 1700 младих који су громогласно пружали подршку Орловима!
Svim srcem uz Orlove! Vidimo se u finalu!
Студентски град – летња позорница ДКСГ – „клупице“

Богдановић је предводио национални тим до победе са 24 поена, а пет преломних убацио је у 39. минуту меча чиме је одбио последње нападе Алексеја Шведа и екипе.

Громогласна навијања из минута у минут, синоћ су се могло чути са популарних „клупица“ у Студентском град током праћења преноса. Ту праву навијачку слику са пропуларних клупица у свет послала је О2ТВ, уживо преносом у првим минутима вести у 22:00 часа. Вести О2ТВ можете погледати овде.

Svim srcem uz Orlove! Vidimo se u finalu!
EP 2017 u košarci – 1/2 finale – Studentski grad – „klupice“

Наредну утакмицу Србија игра против феноменалне Словеније која је савладала неприкосновену Шпанију 92:72. Словенци су просто згазили актуелног шампиона Европе и заслужено се пласирала у прво финале у својој историји.

Меч финала и коначне борбе за титулу првака Европе је на програму у недељу 17.09.2017. од 20:30 часа. А организатори овим путем позивају све оне који долазе у Студентски град у недељу да припреме навијачку кореографију подршке орловима. Видимо се!

Свим срцем уз Орлове! Видимо се у финалу! Организатори програма су четири удружења студената Студентског града и организација Интелектуалац. Подршку пружају Дом културе Студентски град, Установа студентски Центар Београд, Спортиндекс, РТВ Студентски град, Ultra energy и GO2travelling.