Студенти са клупица и овог пута шаљу енергију

Кошаркашка репрезентација Србије пласирала се у четвртфинале Европског првенства победом против Мађарске, резултатом 86:78. А оно што треба да радује све студенте у Београду јесте да и наредне успехе Орлова могу пратити у правој навијачкој атмосфери у Студентском граду.
Студенти са клупица и овог пута шаљу енергију
ЕП у кошарци 2017

Преко 300 студената уживало је по лепом дану у утакмици наших кошаркаша. На самом почетку организатори су имали техничких проблема па пренос није почео одмах. Али већ у другој четвртини могли смо да уживамо у већ виђеној навијачкој атмосфери на популарним „клупицама“ карактеристичним за прве дане преноса.

Удружења студената Студентског града и удружење Интелектуалац обећавају већ од следећег меча наше кошаркашке репрезентације навијања као и предходних година.

Установа студентски Центар „Београд“, ДКСГ, Ultra energy и GO2travelling учинили су све да организатори припреме неометано праћење наступа наших кошаркаша. Пригодан програм и сјајне партије Марјановића, Јовића и осталих репрезентативаца палиће атмосферу у наредним данима на популарним „клупицама“.

Студенти са клупица и овог пута шаљу енергију орловима. Меч 1/4 финала наше репрезентације је на програму у среду 13.09.2017. од 20:30 часова, видимо се!