Другу проверу Интелектуалци имали против ФОН-а

Другу проверу Интелектуалци имали против ФОН-а пред почетак друге полусезоне. Екипа ФОН-а се након прве полусезоне у овој такмичарској години налази на четвртом месту у највишем футсал рангу. Ово је први меч од два колико је договорено између управе два футсал клуба.

Другу проверу Интелектуалци имали против ФОН-а

КМФ ФОН – КМФ Интелектуалац 7:2 (3:1)

Спортски центар ИМР Раковица.

Другу проверу Интелектуалци имали против ФОН-а која је донела прилично лошу игру и прво и друго полувреме у одбрани. Док је у нападу пропуштено неколико добрих шанси да се постигне погодак више. Наша екипа је имала приличан број шанси, али опет је недостајала реализација.

На другој страни екипа домаћина и поред неколико мањих грешака одиграла утакмицу на прилично завидном нивоу са веома брзим ритмом. То је и допринело да наша екипа у појединим тренуцима веома лако прима голове, недовољна физичка спремност. Припремна фаза код противника увелико траје док је наш клуб на самом почетку припрема. Надамо се да ће наш стратег знати да припреми екипу до почетка сезоне, како технички тако и физички.

За екипу домаћина је наступао млађи састав док су у екипи гостију изостали први голман и новајлије. Ово је заиста једна од правих пријатељских и припремних утакмица обзиром и да две управе имају јако пријатељску сарадњу.