Прву проверу Интелектуалци имали против Еуро Мотуса

Прву проверу Интелектуалци имали против Еуро Мотуса пред почетак друге полусезоне, екипа која се након прве полусезоне у овој такмичарској години налази на првом месту у највишем футсал рангу.

Прву проверу Интелектуалци имали против Еуро Мотуса

КМФ Еуро Мотус – КМФ Интелектуалац 5:1 (1:0)

СЦ Бањица. Гледалаца: око 30. Судије: Небојша Панић.

Прву проверу Интелектуалци имали против Еуро Мотуса на којој је домаћин у два повремена однео победу. Футсал екипа Интелектуалаца је прилично добро одиграла прво полувреме, створивши неколико добрих шанси које ипак нису искоришћене. Док је домаћин играо своју препознатљиву игру и заслужено на одмор отишао са голом предности.

Еуро Мотус у другом полувремену наставља да игра своју препознатљиву игру. Екипа Интелектуалаца која још увек недовољно спремна да одговори на овако велике изазове пада и са снагом и концентрацијом што домаћин користи да постигне још четири поготка. Почасан погодак екипа Интелектуалаца након добро изграђене акције и асистенције постиже кроз ауто-гол играча домаћина.

У овој утакмци резултат је био у другом плану, у првом плану за нашу екипу је било да наш стратег види на ком нивоу се налазе наши играчи. Нашу екипу чека вредан и напоран рад, а и још неколико провера пре почетка такмичарске сезоне.

На крају спортски и пријатељски поздрав свих актера две екипе приликом ког су једни другима пожелели успех у наставку такмичарске сезоне. И наравно оно неизоставно, заједнича слика.