utorak , 19 mart 2019

Treća uzastopna prvenstvena pobeda za KMF Intelektualac

Drugu utakmicu u poslednjih pet dana KMF Intelektualac je odigrao u okviru odloženog drugog kola Treće futsal lige „Beograd“.  Na kojoj je zabeležio i treću uzastopnu prvenstvenu pobedu protiv još jednog novajlije u ovom takmičenju SUMF Oftal-C, u hali SC „Vraž“ na Zvezdari  konačnim rezultatom  3:5 (1:2).

Treća uzastopna prvenstvena pobeda za KMF Intelektualac

KMF Intelekutalac je ponovo otvorio utakmicu golom u ranoj fazi utakmice, a strelac je kao i pre samo pet dana na istom mestu protiv Futsal Trebinja, bio S. Jovanović u 2. minutu. Da se bukvalno ponovi poluvreme po satnici datih golova iz prethodnog meča, pobrinuo se iskusni M. Jevtović svojim prvim golom u 12. minutu posle odličnog šuta u kontraugao golmana domaćih. U 18. minutu jedina greška igrača KMF Intelektalac je rezultirala lepim golom SUMF Oftal-C. Razornim udarcem sa 13. metara u same rašlje i ovoj utakmici odličnog  M. Milosavljevića,  gol je postigao u ovoj utakmici najbolji igrač domaćih  M. Mićić.

U drugo poluvreme na ovoj utakmici oslabljeni KMF Intelektualac je ušao više okrenut čvrstoj odbrani i brzim kontranapadima. Sve je polazilo od S. Jovanovića, a brzina R. Manića je došla do izražaja u 28. minutu kada je pretrčao dva igrača domaćih i na drugoj stativi sa golom spojio strelca i na ovoj utakmici L. Martinovića. Već u sledećem minutu novi gol i to iz solo prodora L. Samardžića.     

Treća uzastopna prvenstvena pobeda za KMF Intelektualac

G. Nedović je posle solo prodora pred golom SUMF Oftal-C pronašao M. Jevtovića u 32. minutu kome nije bilo teško da postigne svoj drugi gol na utakmici i donese prednost  1:5. Oslabljena ekipa KMF Intelektualca, u ovoj utakmici bez dva važna igrača u rotaciji, kapitena N. Jeremića i J.Stanića, je veoma dobro postavljenom odbranom od strane trenera M. Markovića izdržala do 39. minuta, kada A. Đurđević postiže dva gola u roku od 40. sekundi i postiže konačni rezultat 3:5 (1:2).

Ovom pobedom KMF Intelektualac je izbio na treće mesto Treće futsal lige „Beograd“, i u sledećem kolu ga očekuje derbi meč protiv jednog od favorita KMF Palež iz Obrenovca.