КМФ Интелектуалац сигуран на првом гостовању

У 4. колу Треће футсал лиге „Београд“ и првом гостовању у овој сезони КМФ Интелектуалац забележио је победу против новајлија у овом такмичењу Футсал Требиње. У хали СЦ „Враж“ на Звездари  коначан резултат  је био 2:7 (1:2).

КМФ Интелектуалац сигуран на првом гостовању

Од самог почетка меча фаворит у овом мечу КМФ Интелектуалац  је показао да је дошао по три бода. Па је већ у трећем минуту повео преко С. Јовановића. Исти играч је искористио грешку чврсте, али пре свега коректне екипе Футсал Требиње у 13. минуту, и повећао је предност КМФ Интелектуалац на 2:0. Одлично постављена одбрана од стране тренера М.Марковића, одличне одбране голмана М. Милосављевића и стрпљива игра од стране играча КМФ Интелекуталац су одолевале све до 17. минута када је Ј.Стошић смањио на 1:2 чиме се отишло на одмор.

У друго полувреме КМФ Интелектуалац је ушао више окренут нападу и таква игра је довела до два брза гола.  У акцијама су  учествовали сви играчи КМФ Интелектуалац, а егзекутор је био Г. Недовић у 22. и 24. минуту. Голман М. Милосављевић је наставио са добрим одбранама и у другом полувремену.  Али је лопту из мреже други пут морао да извади у 27. минуту после гола М.Ђуричића.

На 2:5 је својим трећим голом у 30. минуту повисио Г.Недовић. А други хет трик за КМФ Интелектуалац у овом мечу постиже С. Јовановић у 32. минуту. Коначан резултат у овој утакмици поставља Л.Мартиновић у 34. минуту. Оно што мора да радује тренера М.Марковића у овој утакмици је стрпљива игра целе екипе, одличне одбране М.Милосављевића који је на овој утакмици бранио уместо одличног  Б. Милићевића и  расположени играчи у нападу и чврсти у одбрани.

Већ у среду КМФ Интелектуалац на истом месту игра одложени меч другог кола  Треће футсал лиге „Београд“ против СУМФ Офтал Ц. Док следећи викенд у госте долази један од фаворита за освајање првенства КМФ Палеж из Обреновца предвођени мајсторима игре на петопарцу браћом Грујичић и Перишићем.