ДЕРБИ КОЛА Интелектуалац дочекује Палеж

У 5. колу Треће футсал лиге Београда, футсалери КМФ Интелектуалца дочекују екипу КМФ Палежа из Обреновца. У суботу, 10.новембра 2018. с почетком од 15:30 у Хали спортова Ранко Жеравица на Новом Београду.

ДЕРБИ КОЛА Интелектуалац дочекује Палеж

Екипа из Обреновца долази у госте нашој екипи након одигране нерешене утакмице у дербију предходног кола између КМФ Палежа и Футсал Коњарника. Екипа из Обреновца поред тог нерешеног резултата има и две победе. Док је екипа КМФ Интелектуалаца има три везане узастопне првенствене победе и пораз у првом колу текућег првенства.

Тренутно на табели Интелектуалац заузима друго место, док је Палеж трећи, али екипа Интелектуалац има и утакмицу више.

Ипак, КМФ Палеж долази у госте са великим амбицијама, дајући себи и улогу фаворити на овом мечу. Но, мораће добро да се озноје, јер ће екипа КМФ Интелектуалкац без сумње стрпљиво чекати своје шансе које ће је одвести до сва три бода. Нема сумње да нас очекује прави футсал спектакл!

У досадашњим међусобним првенственим сусретима ова два тима по једну победу имају оба тима, из две одигране утакмице. Занимљиво је и то да су те своје победе екипе оствариле као домаћини.

Сусрет на Новом Београду одиграће се у суботу 10.11.2018. године са почетком у 15:30 часова. Видимо се! Навијамо у спортском духу и фер-плеју.