Трећа узастопна првенствена победа за КМФ Интелектуалац

Другу утакмицу у последњих пет дана КМФ Интелектуалац је одиграо у оквиру одложеног другог кола Треће футсал лиге „Београд“.  На којој је забележио и трећу узастопну првенствену победу против још једног новајлије у овом такмичењу СУМФ Офтал-Ц, у хали СЦ „Враж“ на Звездари  коначним резултатом  3:5 (1:2).

Трећа узастопна првенствена победа за КМФ Интелектуалац

КМФ Интелекуталац је поново отворио утакмицу голом у раној фази утакмице, а стрелац је као и пре само пет дана на истом месту против Футсал Требиња, био С. Јовановић у 2. минуту. Да се буквално понови полувреме по сатници датих голова из претходног меча, побринуо се искусни М. Јевтовић својим првим голом у 12. минуту после одличног шута у контраугао голмана домаћих. У 18. минуту једина грешка играча КМФ Интелекталац је резултирала лепим голом СУМФ Офтал-Ц. Разорним ударцем са 13. метара у саме рашље и овој утакмици одличног  М. Милосављевића,  гол је постигао у овој утакмици најбољи играч домаћих  М. Мићић.

У друго полувреме на овој утакмици ослабљени КМФ Интелектуалац је ушао више окренут чврстој одбрани и брзим контранападима. Све је полазило од С. Јовановића, а брзина Р. Манића је дошла до изражаја у 28. минуту када је претрчао два играча домаћих и на другој стативи са голом спојио стрелца и на овој утакмици Л. Мартиновића. Већ у следећем минуту нови гол и то из соло продора Л. Самарџића.     

Трећа узастопна првенствена победа за КМФ Интелектуалац

Г. Недовић је после соло продора пред голом СУМФ Офтал-Ц пронашао М. Јевтовића у 32. минуту коме није било тешко да постигне свој други гол на утакмици и донесе предност  1:5. Ослабљена екипа КМФ Интелектуалца, у овој утакмици без два важна играча у ротацији, капитена Н. Јеремића и Ј.Станића, је веома добро постављеном одбраном од стране тренера М. Марковића издржала до 39. минута, када А. Ђурђевић постиже два гола у року од 40. секунди и постиже коначни резултат 3:5 (1:2).

Овом победом КМФ Интелектуалац је избио на треће место Треће футсал лиге „Београд“, и у следећем колу га очекује дерби меч против једног од фаворита КМФ Палеж из Обреновца.