субота , 14 јул 2018

Studenjak gori od navijanja! Vidimo se u polufinalu!

Studenjak gori od navijanja! Vidimo se u polufinalu! Još jedna stepenica na putu ka tituli prvaka Evrope je preskočena. Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Italiju 83:67 i zakazala megdan sa Rusijom za finale. A Studentski grad, kao i u nedelju, nastavio je da šalje energiju našim reprezentativcima na tom putu. Prema procenama na popularnim klupicama se okupilo oko 1000 ljudi kako bi ispratilo Orlove u utakmici četvrtfinala!
Studenjak gori od navijanja! Vidimo se u polufinalu!

Srbija – Italija – EP 2017

Ako se uzme u obzir da je osminu finala pratilo više nego duplo manje kolega, ostaje da se vidi šta će biti u petak! Ni ovoga puta studenti nisu zakazali i verno su bodrili reprezentaciju. Zastave, pesme, aplauzi i pravo sportsko navijanje poslali su sjajnu sliku o studentima u svet. Doduše, imali su veliko pomoć Orlova koji nijednog trenutka nisu dozvolili da utakmica postane neizvesna.

Narednu utakmicu Srbija igra protiv Rusije koja je savladala Grčku 74:69. Reprezentacija Rusije je od naših orlova bila bolja u grupnoj fazi, pa s pravom možemo reći da je ovo revanš utakmica.

Kao i na prethodnom meču, organizatori praćenja prenosa su četiri Udruženja studenata Studentskog grada i Omladinsko sportsko udruženje KMF Intelektualac. Podršku pružaju DKSG, Ustanova studentski Centar Beograd, Sportindeks, RTV Studentski grad, Ultra energy, i GO2travelling.