САЈАМ СПОРТА Прилика да упознаш своје идоле

У петак, 24. новембра 2017. на Београдском сајму званично је почео шести међународни  сајам спорта под слоганом “ Србија, земља спорта“.  Министар омладине и спорта, Вања Удовичић свечано је отворио сајам. Сваког дана на сајму посетиоци ће бити у прилици да учествују у семинарима и предавањима о најзначајнијим темама о споту, као и посетама неких од најуспешнијих спортиста Србије.

САЈАМ СПОРТА Прилика да упознаш своје идоле

САЈАМ СПОРТА Прилика да упознаш своје идоле. Први дан обележио је долазак председника Спортског савеза Србије Александра Шоштара, као и долазак олимпијског шампиона у рвању Давора Штефанека. На штанду Тениског савеза Србије посетиоци су били у прилици да поздраве селектора дејвис куп репрезентације Ненада Зимоњића, док је на штанду Ватерполо савеза гост био тренер репрезентације, Дејан Савић.

Други дан сајма обележио је долазак кошаркаша. Сајму су присуствовали председник КСС Предраг Даниловић, као и репрезентативци Миленко Тепић, Ђорђе Гагић, Иван Паунић и Вања Маринковић. Џудиста Александар Кукољ, био је специјални гост радионице у оквиру „Олимпијског часа“. На штанду стрељачког савеза била је Јасна Шекарић. Гости Фудбалског савеза Србије били су репрезентативци Владимир Стојковић и Зоран Тошић. На тениском терену, најмлађим члановима час тениса одржао је српски тенисер Виктор Троицки.

На централним теренима постављени су терени за кошарку, тенис, бадминтон и рукомет. Постављен је и татами за борилачке спортове, као и трамболина. Поред Министарства омладине и спорта, на сајму учествују и Олимпијски и Параолимпијски комитет Србије. На Сајму су били и представници фитнеса, спортске опреме, излагачи хране и суплемената и опоравка спортиста.

САЈАМ СПОРТА Прилика да упознаш своје идоле. Сајам ће бити отворен и у недељу, уз бесплатан улаз.