Председник Колубаре о поразу

На последњој утакмици у сезони, КМФ Интелектуалац изненадио је фаворите КМФ Колубару из Лазаревца. Последњи пут ове сезоне пред домаћом публиком, славио је КМФ Интелектуалац резултатом 9:3.

Председник Колубаре о поразу против Интелектуалаца

Иако је клуб из Лазаревца претходно већ обезбедио прво место на табели, футсалери КМФ Интелектуалца успели су да нанесу тек други пораз у сезони КМФ Колубари. Убедљив пораз, директор КМФ Колубара образлаже недоласком главних актера свог тима.

„Нисмо дошли у најјачем саставу, чувамо екипу за четвртфинале купа које се игра у Лазаревцу у среду, у 19 часова. Честитао бих играчима Интелектуалца на заслуженој победи. Моји играчи су се прилично опустили. То је резултирало високим поразом. Ово нам је најтежи пораз ове сезоне. Но, ми смо теоретски и пре овог кола обезбедили другу лигу, можда је и то разлог зашто су се играчи опустили.“

Без обзира на пораз у последњем колу у сезони, КМФ Колубара обезбедила је пласман у виши ранг. Следеће сезоне, футсалери из Лазаревца биће чланови Друге лиге.

Њихов задатак и једини циљ биће даљи напредак. „Прва лига, то је све што нас тамо занима. Ми смо некада били прволигаш, сада само желимо да се вратимо тамо где нам је место“.

С друге стране КМФ Интелектуалац задржао је своје четврто место и следеће сезоне ће покушати да обезбеди себи пласман у виши ранг. Укупно освојивши 15 бодова, са по 5 победа и исто толико пораза. Поред КМФ Интелектуалца сви остали учесници Треће футсал лиге Београда, изузев КМФ Колубаре, следеће сезоне поново ће се наћи у позицији да се међусобно боре за Другу лигу. Друго место заузима КМФ Палеж из Обреновца са 19 бодова. КМФ Коњарник са такође 19 бодова налази се на трећој позицији. КМФ Бањица са уписаних 8 бодова завршава сезону као петопласирана. Док Грочански футсал клуб, са освојених 3 бода ову сезону завршава као последњепласирани тим у Трећој футсал лиги Београд.