КМФ Интелектуалац дочекује СУМФ Бањицу

Након две недеље паузе и одложене утакмице са Палежом, пред футсалерима КМФ Интелектуалца је нови изазов. КМФ Интелектуалац ове недеље наставља такмичење у Трећој футсал лиги Београда. На домаћем терену, у Хали спортова Ранко Жеравица на Новом Београду угостиће екипу са Бањице. Утакмица ће се одиграти у недељу 26. новембра 2017. с почетком од 20:10 часова.KMF Intelektualac docekuje SUMF BanjicuЕкипа СУМФ Бањице у досадашњем делу такмичења у Трећој футсал лиги Београда има одиграну утакмицу више од КМФ Интелектуалца. У првом колу СУМФ Бањица је ремизирала са КМФ Палежом, док је у другом и трећем поражена од КМФ Колубаре и екипе Грочанског футсал клуба. КМФ Интелектуалац након пораза у првом колу од Коњарника, своје прве бодове уписао је победом над Грочанским футсал клубом.

Двонедељна пауза била је преко потребна КМФ Интелектуалцу који је на претходној утакмици имао проблема са повређеним играчима, што је довело до мањка играча у ротацији, али остатак екипе није дозволио да се то осети. Овај период искористили су да се одморе и уиграју  за наредног противника.

Тренутно стање на табели: Футсал Коњарник заузима прву позицију уз утакмицу мање, док је КМФ Интелектуалац на четвртом месту са три освојена бода и утакмицом мање. СУМФ Бањица се налази на зачељу табеле, са уписаним једим бодом уз све одигране утакмице.

Позивамо све љубитеље игре на петопарцу да дођу 26. новембра 2017. у 20:10 часова у Халу спортова Ранко Жеравица на меч четвртог кола треће футсал лиге Београда где ће КМФ Интелектуалац угостити Бањицу. Правом подршком будите шести играч екипи на терену.

Улаз слободна. Навијајмо у духу фер-плеја.