Драма на Новом Београду припала КМФ Интелектуалцу

Наши футсалери су уписали трећу узастопну победу. Прву победу су уписали у прошлом колу против екипе Грочанаког футсал клуба, другу у 1/4 финалу купа против истог противника и трећу победу у недељу против екипе СУМФ Бањица.

Drama na Novom Beogradu pripala KMF Intelektualcu

Тањи крај у 4. колу Треће футсал лиге Београд извукао је Интелектуалац, голом у последњим секундима меча. Шеф стручног штаба Б.Стојевић је добро припремио тактику за овај меч и чекао је грешку противника. Интелектуалац стиже до предности у 9. мин., када је Јанковић одузео лопту на средини терена, сам повукао контру и у великом стилу преварио голмана гостију за 1:0. Радост, не тако бројне домаће публике, је донео Пејић. Који као да се такмичио са Јанковићем, ко ће од њих двојице постићи атрактивнији гол. На асистенцију капитена Томашевића, у 17. минуту Пејић „штиклом“ повећава резултат на 2:0. Са тим резултатом се и отишло на паузу. Гости се нису баш прославили у првом делу игре, јер ни једног тренутка нису озбиљније запретили голману домаће екипе, док је Спалевић промашио једну изгледну прилику.

Друго полувреме као да су екипе заменили улоге. СУМФ Бањица у 28. мин. смањује на 2:1, аутоголом Јанковића. У 35. мин. Марковић користи неспоразум голмана Вуковића и Јанковића и постиже погодак за поравњање резултата 2:2. Исти играч доводи до предности екипу са Бањице у 35. минуту, за потпуни преокрет 2:3. „Ствар у своје руке“ односно ноге, у 37. минуту преузима Јанковић који је солом продором вратио екипу домаћих у игру, постиже погодак за 3:3. У последња 3. минута дешава се права драма. Због шестог фаула екипе Бањице, свирана је најстрожа казна из нагомиланих прекршаја. Јанковић преузима одговност, али му голман гостију брани. У наставку Спалевић притрчава, али и он погађа голмана. Само 3,2 секунди пре краја, лопта долази до Мирковића, а он левом ногом погађа сами угао гола гостију и доноси 3 злата вредна бода.

Драма на Новом Београду припала КМФ Интелектуалцу. Публика која је дошла на ову утакмицу имала је шта да види, брзу и динамичну утакмицу, са низом преокрета и узбудљивом завршницом за „инфаркт“. Надамо се да је ова утакмица препоручила, да домаћа публика дође у што већем броју на наредно домаћинство наше екипе.

Наши момци немају пуно времена за одмор јер већ у уторак 28.11.2017 у 17:10 гостују екипи КМФ Само право у оквиру 1/2 финала купа Београда. Надамо се да ће нам наши момци донети радост и на тој утакмици и пласирати се у велико финале, јер они то заслужују.

КМФ Интелектуалац: ВУКОВИЋ, ЈАНКОВИЋ, НУМАНОВИЋ, РАДОМИРОВИЋ, НЕДОВИЋ, Мирковић, Арсовић, Симић, Пејић, Милованкић, Самарџић, Спалевић, Томасевић

СУМФ Бањица: МАРКОВИЋ Д, СТАНИМИРОВИЋ, МАРКОВИЋ Н, ВЛАШКИ, САВОВИЋ, Јовановић, Радојковић, Пантић, Радојевић, Танкосић.

Играч утакмице: В. Јанковић

Судије овог меча, Алексић и Матовић, показали су два жута картона. Нумановићу у 14.мин. и Влашком у 40. мин.