Надогради стечено знање

Пријаве за пројекат под називом „Надогради стечено знање“, под покровитељством Града Београда-Канцеларије за младе, су отворене и трају до 31. маја 2018. године.

Пријаву можете послати тако што ћете попунити пријавни образац овде или то урадити директно на линку www.intelektulac.rs/prijava.

Надогради стечено знање

Уколико имате између 18 и 32 године, студирате или сте завршили студије на Београдском Универзитету и имате жељу да покренете сопствени бизнис или се прикључите некој привредној грани онда су ово права неформална предавања за вас. Учешће на пројекту је бесплатно.

Пројекат учеснике води кроз четири неформална предавања, а затим кроз изналажење решења и одбрану студије случаја. Сва предавања и радионице предвиђене су да буду интерактивног карактера, како би учесницима помогли у превазилажењу будућих препрека.

Агенда пројекта:

У суботу, 2. јуна 2018. с почетком од 16:00 часова, предвиђена су два предавања. Учесници ће имати прилику да прате предавање под називом „Увод у предузетништво и позиционирање на тржишту“, које ће држати проф. Др Иван Тодоровић. Након овог предавања, уследиће проф. Др Владимир Обрадовић који ће говорити на тему „Управљање пројектима и временско позиционирање“.

Већ наредне субота, 09. јуна 2018. са почетком у 16:00 часова, учесницима се даје прилика да на пројекту сазнају нешто ново од Душана Драгојевића, који ће говорити на тему „Фактори ризика и успеха“. Након њега ће уследити Данило Партаљевића са темом „Значај социјалних мрежа и мобилних апликације у маркетнигу“.

Након завршених предавања уследиће одабир 60 учесника на основу критеријума и формирање 10 група са по 6 учесника за CASE STUDY – студију случаја.

А 16. јуна 2018. са почетком у 16:00 часова на пројекту ће почети реализација CASE STUDY, која ће трајати до 01. јула 2018. за када је планирано излагање решења. Ментор учесницима студије случаја ће бити проф. Др Александар Ђоковић. Такмичари ће имати прилику да своје знање, идеје и сналажљивост покажу приликом решавања реалног пословног проблема. Том приликом ће стећи искуство које ће им у пословном свету бити од велике користи.

Сва предавања одржаће се у просторијама удружења ул. Маршала Бирјузова 53, Стари град,  Београд.