Против КМФ Колубаре за крај сезоне

У 10. колу, у оквиру Треће футсал лиге Београда снаге ће одмерити футсалери КМФ Интелектуалца и КМФ Колубаре, други пут ове сезоне.

КМФ Интелектуалац угостиће КМФ Колубару у понедељак, 19. марта с почетком од 18:10. Футсалери ће последњи пут у овој сезони играти у Хали спортова Ранко Жеравица.

Против КМФ Колубаре за крај сезоне

Њихов противник, КМФ Колубара тренутно је првопласирани на табели. У претходном сусрету ова два тима, славила је КМФ Колубара у Лазаревцу, у петом колу Треће футсал лиге Београда. Тада је резултат био 11:5 , у корист домаћина.  Са уписаних 24 бода, КМФ Колубара се налази на првој позицији на табели, што је чак 8 бода више од другопласираног КМФ Палежа. КМФ Интелектуалац је без промена на табели, и након девет одиграних кола, заузима четврту позицију уз уписаних 12 бодова.

Пред утакмицу  последњег кола ове сезоне, у Трећој футсал лиги Београда КМФ Интелектуалац уписао је 4 победе и 5 пораза ове сезоне. Футсалери су били бољи од Грочанског футсал клуба, два пута. Такође славили су над екипама КМФ Бањице и КМФ Палежа. До десетог кола Треће футсал лиге Београда, постигли су 32 поготка, док своју мрежу нису успели да сачувају 44 пута. С друге стране, тиму из Лазаревца једини пораз ове сезоне успео је да нанесе КМФ Коњарник, у трећем колу Треће футсал лиге Београда. КМФ Колубара је уписала 8 победа ове сезоне, што је чини апсолутним фаворитом на наредном мечу.

Друго место на табели Треће футсал лиге Београда припада КМФ Палежу, са освојених 16 бодова. Трећепласиран је тим са Коњарника освојивши 16 бодова.  КМФ Бањица заузима пето место, са уписаних 8 бодова, док је последњепласирани Грочански футсал клуб .