Борба за наталитет у Србији

Борба за наталитет у Србији. „Мили боже чуда великога, Србија се у ребус баца, Филип Вишњић Шекспира подржа, бити или не бити нашега Срба? „

Према неисцрпним истраживањима, доња граница младости је 14 година, а горња 30 година. Свака трећа жена жели да се уда после 26-те године и тада оформи породицу, а свака пета жена тек после 30-те. Наиме, природни прираста у Србији, по неким истраживањима, износи -0,46 ‰ (промила). Као неко, чија се мајка удала у 40-ој години и тада ме родила, могу упутити апел. Разумећете, не нужан у свакој ситуацији, али већини случајева да.

Борба за наталитет у Србији

-Дечко

Неко ко је има толико искуства неће дозволити својој четрнаестогодишњој ћеркици да да изађе са осамнаестогодишњим дрипцем који ће те сатерати негде у ћошак и тамо ће те пипати, па ће онда свима то да прича. Даће ти дрогу, попустићеш у школи и шта си обукла ту сукњу до колена, ништа испод чланака, МРШ У СОБУ, СЕЧЕМ СТРУЈУ КАЖЊЕНА СИ ДО 43-ће.

-Могу да останем до 01:00?

У моје време су само оне „последње ординарне“ остајале до 23:00х а ти би до 01:00х. Баш ме брига што сви остају до 01:00х !!!! У моје време је у 22:00х био полицијски час и гасила су се сва светла !

Могу до сутра овако, а то је само један разлог.
Младост је индивидуалан појам јер је човек млад док се тако осећа, али детету је потребан неко ко ће разумети његову младост. Не кажемо да треба да се венчавате са 13 година, али морате и да мислите на мајку Србију. Ако поверујемо Тарабићима има да нам се затре траг, по свему судећи, врло брзо. Ако им се заинатимо, можда им побијемо пророчанство. Уживајте док сте млади, али нећете то заувек бити, зато морате мислити на неке нове младе људе. Путујте, излазите, волите се, али имајте мере. Узимајте се и оформљавајте породице јер ћемо да нестанемо брже него премијерова акција спасавања завејаног детета.

Борба за наталитет у Србији.

Аутор: К.Недељковић