Футсал: Више од игре

Футсал: Више од игре. Удобно се сместите, загрејте дланове и гледајте „фудбал у дворани“. Пет играча на терену, 9 на клупи, 40 минута, жути и црвени картони, два минута ван игре, слободан ударац.

Футсал: Више од игре

Европско првенство у малом фудбалу које се одржава у Арени Београд, почиње у уторак, 2-ог, а завршава се 13-ог фебруара.

Репрезентација Србије, наступа у групи А, отвориће ову сезону утакмицом против Словеније у уторак 2-ог са почетком у 18:30 часова. Наши футсал репрезентативци ће играти и са Португалом у суботу, 6-ог фебруара од 21:00 часова. Цене улазница за две утакмице у једном дану за прву категорију износе 600, а за другу 350 динара.

Футсал: Више од игре. Имаћете прилику да на „нашем“ терену поред наших репрезентативаца гледате и највеће мајсторе футсала Шпанију, Италију, Португалију и Русију, ту су још и репрезентације Азербејџана,  Украјине, Казахстана, Словеније, Хтватске, Мађарске и Чешке. Будите део овог догађаја, искористите јединствену прилику и уживо погледајте шта вам нуде мајстори „Петопарца“.

Аутор: Д.Божовић