петак , 13 јул 2018

Svim srcem uz Orlove! Vidimo se u finalu!

Svim srcem uz Orlove! Vidimo se u finalu! Ostala je još samo jedna stepenica na putu ka tituli prvaka Evrope. Košarkaška reprezentacija Srbije, u neizvesnom meču, pobedila je Rusiju 87:79 i time zakazala megdan sa Slovenijom za zlato. A u Studentskom gradu na popularnim klupicama okupilo se, prema procenama, oko 1700 mladih koji su gromoglasno pruzali podršku Orlovima!
Svim srcem uz Orlove! Vidimo se u finalu!

Studentski grad – letnja pozornica DKSG – „klupice“

Bogdanović je predvodio nacionalni tim do pobede sa 24 poena, a pet prelomnih ubacio je u 39. minutu meča čime je odbio poslednje napade Alekseja Šveda i ekipe.

Gromoglasna navijanja iz minuta u minut, sinoć su se moglo čuti sa popularnih „klupica“ u Studentskom grad tokom praćenja prenosa. Tu pravu navijačku sliku sa propularnih klupica u svet poslala je O2TV, uživo prenosom u prvim minutima vesti u 22:00h. Vesti O2TV možete pogledati ovde.

Svim srcem uz Orlove! Vidimo se u finalu!

EP 2017 u košarci – 1/2 finale – Studentski grad – „klupice“

Narednu utakmicu Srbija igra protiv fenomenalne Slovenije koja je savladala neprikosnovenu Španiju 92:72. Slovenci su prosto zgazili aktuelnog šampiona Evrope i zasluženo se plasirala u prvo finale u svojoj istoriji.

Meč finala i konačne borbe za titulu prvaka Evrope je na programu u nedelju 17.09.2017. od 20:30h. A organizatori ovim putem pozivaju sve one koji dolaze u Studentski grad u nedelju da pripreme navijačku koreografiju podrške orlovima. Vidimo se!

Svim srcem uz Orlove! Vidimo se u finalu! Organizatori programa su četiri udruženja studenata Studentskog grada i organizacija Intelektualac. Podršku pružaju Dom kulture Studentski grad, Ustanova studentski Centar Beograd, Sportindeks, RTV Studentski grad, Ultra energy i GO2travelling.