петак , 13 јул 2018

Srbija vicešampion! Studenjak svim srcem uz košarkaše!

Srbija vicešampion! Studenjak svim srcem uz košarkaše! Košarkaši repezentacije Srbije nisu uspeli da osvoje zlato na Evrobasketu, pošto su u dramatičnom finalu izgubili od Slovenije sa 93:85. A u Studentskom grad svaki potez naših košarkaša je ispraćen sa ovacijam i burnim navijanjem do samoga kraja.
Srbija vicešampion! Studenjak svim srcem uz košarkaše!

Slovenija – Srbija – EP 2017 – klupice Studentski grad

Srbija vicešampion! Studenjak svim srcem uz košarkaše! U Studentskom gradu na popularnim klupicama okupilo se, prema procenama, oko 1700 mladih koji su gromoglasno pruzali podršku Orlovima! Na samo početku utakmice počela je slaba kiša, ali i tada su mladi pokazali istrajnost i ostali ispred velikog ekrana i gromoglasno navijali.

Srbija vicešampion! Studenjak svim srcem uz košarkaše!

Slovenija – Srbija – EP 2017 – klupice Studentski grad

Sliku praćenja prenosa finala iz Studentskog grada poslalo je nekoliko medija. Pa tako pisanje dnevnih novina ALO možete pogledati ovde. Reportažu RTS u emisija „Jutarnji program“ možete pogledati ovde. Reportažu Prve spske televizije u emisije „150 minuta“ možete pogledati ovde (na 15:57 minutu).

Praćenje prenosa u Studentskom grad je ispratila i lokalna televizija RTV Studentski grad, deo atmosfere sa popularnih klupica prenešeno je i putem live steam.

Organizatori programa su četiri udruženja studenata Studentskog grada i organizacija Intelektualac. Podršku pružaju Dom kulture Studentski grad, Ustanova studentski Centar Beograd, Sportindeks, RTV Studentski grad, Ultra energy i GO2travelling.