Србија вицешампион! Студењак свим срцем уз кошаркаше!

Србија вицешампион! Студењак свим срцем уз кошаркаше! Кошаркаши репезентације Србије нису успели да освоје злато на Евробаскету, пошто су у драматичном финалу изгубили од Словеније са 93:85. А у Студентском град сваки потез наших кошаркаша је испраћен са овацијам и бурним навијањем до самога краја.
Србија вицешампион! Студењак свим срцем уз кошаркаше!
Словенија – Србија – ЕП 2017 – клупице Студентски гра

Србија вицешампион! Студењак свим срцем уз кошаркаше! У Студентском граду на популарним клупицама окупило се, према проценама, око 1700 младих који су громогласно пружали подршку Орловима! На само почетку утакмице почела је слаба киша, али и тада су млади показали истрајност и остали испред великог екрана и громогласно навијали.

Србија вицешампион! Студењак свим срцем уз кошаркаше!
Словенија – Србија – ЕП 2017 – клупице Студентски град НБг

Слику праћења преноса финала из Студентског града послало је неколико медија. Па тако писање дневних новина АЛО можете погледати овде. Репортажу РТС у емисија „Јутарњи програм“ можете погледати овде. Репортажу Прве спске телевизије у емисије „150 минута“ можете погледати овде (на 15:57 минуту).

Праћење преноса у Студентском град је испратила и локална телевизија РТВ Студентски град, део атмосфере са популарних клупица пренешено је и путем ливе стеам.

Организатори програма су четири удружења студената Студентског града и организација Интелектуалац. Подршку пружају Дом културе Студентски град, Установа студентски Центар Београд, Спортиндекс, РТВ Студентски град, Ultra energy и GO2travelling.