Лош старт сезоне за КМФ Интелектуалац

Лош старт сезоне за КМФ Интелектуалац. Наши момци су са чак седам примљених голова и само два постигнута гола отворили сезону, новоформиране Треће футсал лиге „Београд“. Мало каснији почетак припрема за нову сезону, за наше момке је оставило трага у првој утакмици ове сезоне.

Повели су Интелектуалци у раној фази меча голом новог капитена Томашевића из слободног ударца у 4. минуту. Али је Вићић у 5. минуту поравнао резултат на 1:1. За 2:1 за Футсал Коњарник погодио је Петровић, па се са тим резултатом отишло на паузу.

Лош старт сезоне за КМФ Интелектуалац

Друго полувреме је за заборав. Голове за Футсал Коњарник у другом делу игре су постигли Бркић (два гола), Радојичић, Ћурћић и опет Вићић. Утешни погодак за екипу Интелектуалца постигао је Симић П. али прекасно за било какав преокрет. За овако слабу ефикасност наше екипе, оправдање можемо наћи у изостанку Радомировића који ће бити спреман за први меч пред домаћом публиком у Хали споротва „Ранко Жеравица“ Нови Београд у другом колу.

Треба напоменути да су обе екипе имале казнени ударац са 10 м услед нагомилавања прекршаја, где је шут Вићића са 10 м зуставио Вуковић. Док је појачање наше екипе Спалевић пребацио лопту преко гола па голман домаћих није имао потребе да реагује.

За екипу Интелектуалца наступали су: ПЕРОВИЋ, ПЕЈИЋ, МИРКОВИЋ, ЈАНКОВИЋ, НЕДОВИЋ, Вуковић, Арсовић, Ђерић, Спалевић, Томашевић, Нумановић, Симић П. и Симић Л.