понедељак , 16 јул 2018

Golman KMF Intelektualca analizira utakmicu Kupa protiv Grocanskog futsal kluba

Nakon pobede i plasmana u polufinale Kupa FSS region Beograda, golman KMF Intelektualca, Žarko Vuković analizirao je igru svog tima.

Golman KMF Intelektualca analizira utakmicu Kupa protiv Grocanskog futsal kluba

 

Posle nešto lošijeg starta, KMF Intelektualac je nakon prvog dela igre otišao na pauzu sa golom zaostatka 0:1. A jedini raspoloženi igrač u svom timu činio se upravo golman Intelektualca. Vuković objašnjava igru svog tima u prvom poluvremenu. „Posledica toga je manjak igrača u rotaciji, a i timski plan je bio da se branimo, pa da šansu čekamo iz kontranapada, to se ispostavilo kao dobro na kraju što je najbitnije. Loša igra u prvom poluvremenu nije došla zbog manjka motivacije već jednostavno zbog manjka igrača. Igrali smo bez nekoliko igrača, između ostalog i bez Nedovića koji je važan šraf u našoj ekipi, koji je jedino pravo sidro i to je razlog što smo malo popustili.

Nešto manje od nedelju dana prošlo je od prethodne utakmice sa istim protivnikom, pobednik je i ovog puta bio isti. Uzrok pobede Vuković pronalazi u tome što su sve karte bile otvorene, pa su znali šta bi mogli da očekuju od protivnika. „Znali smo sve njihove mane, to smo pokazali tako što smo ih zatvorili danas. Koliko je teško igrati dva puta za redom sa istim protivnikom toliko je i dobro jer znamo šta nas čeka“ – kaže Vuković.

Na kraju, kako kaže igrali su kao tim i to je najvažnije. „Čestitam svojim saigračima. Najviše bih pohvalio Radimirovića koji je sa tri pogotka završio utakmicu. I na kraju bih čestitao ekipi iz Grocke na fer-plej igri.

Za utakmice prvenstva Treće futsal lige „Beograda“ od velikog značaja je da svi igrači budu spremni. „Sledeća utakmica je sa Banjicom, na našem terenu. Utakmica protiv Paleža će verovatno biti odložena. Pa ćemo imamo 10 – 15 dana da se odmorimo i pripremimo, da budemo spremni protiv neugodne Banjice.