КМФ Интелектуалац у полу финалу купа Београд

Изабраници, помоћног тренера КМФ Интелектуалца, који је ову утакмицу привремено заменио главног шефа стручног Б. Стојевића су победили одличну екипу Грочанског футсал клуба резултатом 4:1 и пласирали се у полуфинале купа Београда.

КМФ Интелектуалац у полу финалу купа Београд

Иако није добро почело за наше момке, који су већ у 5. мин. губили. Гол за госте, постигао је Ђокић после одличног соло продора. Екипа Грочанског футсла клуба је доминирала током првог полувремена. Претио је највише Вулетић и Стевановић. Екипу Интелектуалца у игри држао расположени голман Вуковић. Запретио је Интелектуалац, најпре преко Пејића који није имао среће после доброг шута, погодио је пречку. Другу одличну прилику пропуста Милованкић, овосезонско појачање. На паузу Интелектуалац одлази са голом заостатка.

Друго полувреме тотални преокрет. Изабраници помоћног тренера, у другом полувремену су показали карактер и тимски дух. Капитен на овом мечу Нумановић одузима лопту на средини терена, асистира Радомировићу за 1:1 у 23. мин. После само једног минута за 2:1 права мајсторија Радомировића, који је сјајним дриблингом поред аут линије преварио најпре противника а онда погодио у даљи угао. На 3:1 повећава опет Радомировић соло продором поред аутлиније у 29. мин. и овим голом на себе закачио епитет играча утакмице. Последњих десет минута, Интелектуалац препуста иницијативу гостима, који прете шутевима из даљине преко Вулетића, и добрим соло продорима капитена Ружичића. То је оставило велики простор нашим момцима за контра напад. Јанковић који је ову утакмицу командовао одбраном, одузима лопту, контру је повукао одлични Самарџић који у 34. мин. асистира Милованкићу, а он овога пута постиже погодак.

Тимска игра Интелектуалца се најбоље огледа у томе, што су сви играчи на овом мечу учествовали у постизању погодака и „гинули“ један за другог. О карактеру екипе, не треба трошити речи, јер су се момци вратили после првог дела игре и преокренули резултат у своју корист.

КМФ Интелектуалац: ВУКОВИЋ, НУМАНОВИЋ, ПЕЈИЋ, РАДОМИРОВИЋ, МИЛОВАНКИЋ, Јанковић, Самарџић.

Гроцански футсал клуб: КРСТИЋ, МИЛИНКОВИЋ, ПАВЛОВИЋ, БЛАГОЈЕВИЋ, СОКИЋ, Вулетић, Ружичић, Ђокић, Младеновић, Стевановић.

Жути картон: Милованкић 34. мин. – безобзирни старт.