Nesvakidasnja proslava 8 marta

U subotu, 5. Marta na Košutnjaku je održan je jednodnevni revijalni turnir u malom fudbalu za dame povodom predstojećeg osmomartovkog praznika.

Ne svakidašnji 8 mart

Na turniru su učestvovale i devojke iz studentskog doma Studentski grad koje su se na kratko uključile u ženski futsal tim KMF Intelektualac.

Devojkama iz KMF Intelektualac je ovo bilo prvo učešće u takmičenju. Pa su podršku pored mnogobrojne publike imale i od strane muške ekipe iz istoimenog kluba. A posebnu podršku im je pružio jedan od najboljih iz muške ekipe i to direktno sa klupe, kao trener. Svi prisutni su imali priliku da učestvuju u nesvakidašnjem prizoru gde je osam timova devojaka ostavilo srce na terenu.  Pokazalo da se i nežniji pol može odlično snaći u sportu koji je do sada bio rezervisan samo za mušku populaciju.

Nakon završetka utakmice svim učesnicama su uručene ruže, a one koje su se pokazale kao najbolje osvojile su medalje i pehare. Ovom prilikom, Omladinsko sportsko udruženje KMF Inteletualac svim predstavnicama nežnijeg pola čestita 8. mart.

Autor: K.Nedeljković