KMF Intelektualac: Humanost na delu

KMF Intelektualac je na samom kraju ligaških obaveza dao svoje učešće i u humanitarnom turniru „Desetka iz drugarstva za Jovana„. Futsal turnir se održavao na terenima na Adi, a u organizaciji Studentskog parlamenta FPN-a.

Humanost na delu - Intelektualac

Omladinsko sportsko udruženje KMF Intelektualac je dalo učeće sa svojom futsal ekipom i iskazalo humanost na delu, a zatim i svojim prisustvom pokusalo koliko toliko da organizatorima turnira bar malo pomogne da ovaj turnir podigne na jedan viši nivo.

Naš futsal klub je učešćem na ovom turniru još jednom pokazao i viskok kvalitet koji naši momci poseduju osvojivši prvo mesto.

Diploma KMF Intelektualac - Humanost na delu

Ovo je drugi humanitarni turnir u zadnjih mesec dana na kome su naši futsal momci dali učešće. Na predhodnom humanitarnom turniru koji se održao u Studentskom gradu u organizaciji ESTIEM-a, organizacije koja deluje na fakultetu FON-a, naši futsaleri su pored učešća i tada osvojili prvo mesto.

Sve futsal nastupe naših momaka, prate uprava kluba i verni navijači bez kojih ovakvi podvizi ne bi bili potpuni. Ovim putem se zahvaljujemo svim navijacima na pruženoj podršci našim futsal momcima i našoj organizaciji.

Humanost na delu!

Autor: D Božanić