Kako smuvati devojku iz Studenjaka

Fore tipa „Da li ti je ćale terorista?“ ili ne daj Bože „Gde ti je papirić iz kog si ispala bombonice ?“ ili vrh svih nedaća „Veruješ li u ljubav na prvi pogled, ili da dođem opet?“ ne pale. Nikada! Kada smo to prešli, hajde da se pozabavimo problematikom starom koliko i pećinski ljudi, samo ovoga puta u Studentskom gradu.

Legenda kaže da nas je ovde 5000. Kada se sve to sabere, oduzme, probere ima za svakoga po nešto. Zašto je onda najviše single ljudi? Šta to radimo ili ne radimo pogrešno i kako da ispravimo krucijalne greške koje nas koštaju neprospavanih noći, najčešće uz vinjak i Đanija? Da bismo to saznali, napravili smo uži krug „domskih njuški“ iz sva četiri bloka, koje će nam, poput svetog grala, otvoriti nove horizonte. Nećemo ih ni u ludilu razotkrivati jer su onda i oni ugasili sa forama, nego smo tu da se bratski pomažemo u kriznim vremenima.

Studentska žurka

Recite nam, kakve su, po vašem mišljenju, devojke iz doma?

A.B. Pristupačne su, lako možeš stupiti u kontakt sa njima, što je i prednost doma.
T.K. Pristupačne pogotovo četvrtkom i subotom, „šaljive“, zgodne i najlepše našminkane.
M. Nikakve.
P.D. Ima od veoma finih do „prljavijih“ što bi se reklo 😀
D.M. Sve devojke su pristupačne samo treba naći zajedničku temu. U studenjaku možeš sresti različite devojke, pa u toj razliitosti možeš naći i neku sličnost. Od mene o devojkama sve najlepše.

Šta je ono, na šta devojke iz doma najviše padaju?

A.B. Na duhovitost. Ako dečko ne izgleda savršeno, duhovitost tu često presudi. Bitna je popularnost u društvu npr. da li treniraš nešto, sviraš, imaš hobi, ili joj se jednostavno smučiš i uhvati te za ruku i vodi u wc 😀
T.K. Bukvalno, na lake momke. Kad si tunjav, ne prilazi bolje. Bitan je faktor i kada te svi po domu znaju. Padaju i na „after-u“.
M. Valjda na šarm, to moraš njih da pitaš da bi znala.
P.D.U domu, na novac sigurno ne 😀 Sviđa mi se što pojedine padaju na šarm i 0,5 l vodke 😀
D.M. Ti ne možeš da smisliš neku foru unapred na koju će sad svaka da pada. Bitno je da si ti otvoren, a otvorenost je samo početak, posle toga je još 100 stvari. Sve zavisi od prvog trenutka, on je uvek jedinstven. I naravno, ne zaboraviti žestinu.

Na kojim mestima ste ih najviše upoznali ?

A.B. Žurke po sobama, sedeljke, Mamis, čitaonica, Menzoteka.
T.K. Najviše na „After-u“. Diskrecija zagarantovana.
M. Uglavnom su to devojke iz društva, počnemo da se družimo itd. Bilo ih je par i sa žurki.
P.D.  Menzoteka, Mamis, Bistro, Centrala, žurke po sobama. Na žurkama se ribe načnu, dovrše se u Menzoteci, a ako se ne dovrše u Menzoteci, vodiš ih u Mamis. Ako ne žele ni posle Mamisa, javiš se bivšima a ako se ni one ne jave, grliš jastuk i plačeš 😀
D.M. Nećemo podrazumevati to da li sam ih smuvao, neka to bude Studenjak u globalu. Nikad ne znaš gde i na koga možeš naići.

Da li u domu želite vezu ili samo prolaznu avanturu?

A.B. Ok sam sa vezama u domu, ali da ne bude gušenja i konstantnog viđanja.
T.K. Ako naiđem na pravu, zašto da ne? Poštenje je ono što tražim od devojke, kao kriterijum.
M.  Samo prolaznu avanturu. Isključivo. Zbog ljubomore, stalnog kontakta i pritiska je preteško biti u vezi u domu.
P.D.  U domu sam uvek za avanture, ali nikada ne znaš šta može da iskoči.
D.M. To pitanje je moja večita dilema. Sve to može da bude lepo, možeš i da se zaljubiš. To se prosto desi.

Šta je ono najkreativnije, najluđe, najneobičnije što si uradio da bi osvojio neku devojku?

A.B. Šutirao sam penale sa ortakom na hodniku i pored nas je prolazila mnogo lepa devojka. Zaustavio sam je i pitao da li hoće da me poljubi ako dam gol i rekla je da hoće.
– I, šta je onda bilo??
A.B. Ortak kreten odbranio penal, a ona samo otišla 😀
M. Bukvalno sam išao protiv sebe, i zainatio se devojci koja nije htela da bude sa mnom. Jurio sam je pola godine iako mi se nije dopadala, a za sve to vreme je ona bila bezobrazna prema meni. Kada sam na kraju uspeo da je smuvam, ja sam bio taj koji je bio bezobrazan.
P.D. U Menzoteci sam rekao devojci da imam jako težak život i da radim na mešalici na građevini. Razvio sam celu priču o tome iz čiste sprdnje. Rekao sam joj da ovi mišići nisu od teretane već od rada i da je Menzoteka jedino što sebi mogu da priuštim. I da, totalno je pala na to 😀
D.M. Da ne navodim konkretne primere, ali u nekim situacijama si spreman na razne stvari. To se u suštini radi svaki dan.

Kako devojke vama prilaze?

A.B. Prilazile su mi najviše na osnovu mog hobija, imam tu izvesnu prednost.
T.K. Mora da se zna ko je muško, volim ja da prilazim.
M. U zadnje vreme nikako. Ipak, jedna devojka sa kojom sam bio ranije i pritom u lošim odnosima, mi je prišla na jednoj žurki i rekla: „Noćas spavaš kod mene“ okrenula se i otišla. Nemoj me pitati šta je posle bilo 😀
P.D. Ja sam više ofanzivan igrač, volim da prilazim devojkama.
D.M. Ne znam, morao bih da se stavim u njihovu kožu. Verovatno im nešto odgovara kod mene pa prilaze.

Recite nam neki savet za za ostale momke ?

A.B. Uvek budi nasmejan i ono što jesi.Prilazio sam devojkama čak i u čitaonici i donosio im slatkiše dok uče. To se dešava u momentu i uvek je drugačije, a ako se nećkaš, nemoj ni prilaziti.
T.K. Imam nekih 5,6 forica koje vrtim i to uglavnom upali. Sve zavisi od devojke ali samo opušteno i gas 😀
M.Nikako im ne prilaziti, neka one tebi priđu, jer čim osete da hoćeš nešto, počinju da glume da su bolje ribe nego što jesu.
P.D.Mnogo mrzim kada neko pijan smara devojku. Moraš da budeš opušten da bi ona bila takva sa tobom.Sve je u stavu, pa i najgluplja fora može biti odlična ako je izneseš na dobar način.
D.M. Kad se premišljaš, da li prići ili ne, ipak priđi. Ako devojka bude previše odbojna, ti ćeš znati da si bio komunikativan i prijatan, a ona neka razmišlja posle. Uvek treba poštovati devojke i bez ružnih reči upućenih njima, vama treba da bude čista savest.

Kada prilazite devojkama, kakvo ponašanje očekujete od njih?

A.B. Želim da mi pruži otpor, ne da mi se odma preda. Nije zanimljivo ako se ne igramo malo.
T.K. 1) Da ne diže nos. Nikada.
2) Da nije provokativna, da drži do sebe i da je dama.
M. Ako su nezainteresovane da nam to stave do znanja na neki normalan način, a ne da glume ludilo. Zavisi da li je šema ili nešto ozbiljnije, a pošto će biti da je šema, samo neka budu direktne i otvorene.
P.D. Ne želim nezainteresovanost i nekulturu, umem da ocenim ako ne žele ništa, samo se okrenem i odem. Samo da budu skroz opuštene i da se zezaju.
D.M. Samo da se malo potrude. Što je teže, to je zanimljivije. Samo da se međusobno poštuju + žestina.

– Šta vas prvo privuče na devojci ?

A.B. Osmeh, kosa, noge.
T.K.Stav, lepota, koliko-toliko visina, da nije razgolićena. Bitno mi je takođe i sa kime je u društvu. Ne kažu bez razloga sa kim si – takav si.
M. Mora da postoji celokupna slika, ne samo jedna stvar. Bitno je da drži do sebe, osmeh, akcenat.
P.D.Oči, zubi, kosa, obline.
D.M. Ja ne mogu da se odlučim. Bitno je da postoji neki sklop tela, izgleda, ponašanja, držanja, opuštenosti i naravno kako ona to ume da nosi. Neke umeju izgledom i rečima da me ostave bez teksta.

Koji su vaši najveći aduti ?

A.B. Duhovitost.
T.K. Šarm, duhovitost, visina.
M. Šarm i osmeh.
P.D. Harizmatičnost i duhovitost.
D.M. Ispitanik nije mogao da se odluči koji adut bi istakao, pa je meni pripala ta čast. Rekla bih – osmeh, izuzetna harizma i šarm zbog kojeg je i izabran da bude jedan od ispitanika. 😀

Pa da zaključimo svetu tajnu, ne budite smotani nego prilazite aman! Uvek će duhovit dečko dobiti zeleno svetlo, to potpisujemo. Samo opušteno i smelo i ne možete da omanete.Tako da momci, čekamo vas na navedenim mestima da budemo šarmirane. A za nekoliko dana vam javljamo sve ovo, samo iz ženske perspektive. Srećno! 😀

Autor: K. Nedeljković