Како освојити 500 € 1.фебруара?

Како освојити 500 € 1.фебруара? Одмах да се разумемо, уписала сам српску књижевност само зато што не знам да саберем два двоцифрена броја. А не дај Боже да их и поделим. Из хемије сам била међу најлошијим ђацима, а из физике увек крива јер ми је разред на полугодишту са лошим просеком због моје јединице. Не иде ми ни књижевност, али то је нека друга тема.

Како освојити 500 € 1.фебруара?

Данас сам открила једну феноменалну ствар која ме је замало коштала живота на Тргу Републике јер сам гледала у телефон на пешачком прелазу. Видела сам да је неко моје друштво лајковало једну игрицу коју, ако играш можда можеш да освојиш 500 еура. Важи. Ипак, пошто је професорка превише одужила монолог о корелацији Глишића и Гогоља одлучила сам да зарадим неки динар или евентуално покупим неки вирус са нета.

Игрица се зове SUMit и поента је да се на питања са понуђеним одговорима одговори што брже.

Како освојити 500 € 1.фебруара? Пошто је Гогољев „Шињел“ у професоркином монологу добио интонацију грегоријанског литургијског напева, игрица истог момента постаје најпримамљивија ствар на свету. За сваки одговор сам имала 4 секунде. Особа која повеже највише тачних одговора и буде најбоља у томе,  1. фебруара може да освоји 500 еура.

Међу првим питањима је сабирање једноцифрених бројева, а после двоцифрених, а касније вероватно и троцифрених. Али ја то наравно не бих могла да знам. Мислим да је оваква игрица заиста супер ствар за сваког од нас ко жели да донекле уновчи знање из математике. Стварно не знам зашто сам написала „нас“. Да скратим причу, игрицу можете доњнлоад-овати са плаy продавнице а више се информисати на ФБ страници СУМИТ. Мени лично ова игрица неће донети ни динара, тако да вам ја нисам конкуренција, али признајем да ми је мозак бар на 10 минута радио пуном паром. После 10 минута сам могла да будем залепљена за шофершајбну троле. Али сам се у старту оградила од природних наука. Опробајте се па ми јавите када будете трошили 500е на нешто феноменално, а да сте притом сабирали бројеве ван пешачког прелаза.

Аутор: К.Недељковић