Нерешено против дебитаната Обилића

Нерешено против дебитаната Обилића. Трећи наступ КМФ Интелектуалца на домаћем терену, пред својим навијачима, донео нови низ узбуђења као и неколико добрих футсал потеза виђене са обе стране. Млада екипа КМФ Интелектуалац након ове утакмице је за сада без пораза на свом терену, уз скор једна победа и две нерешене утакмицу.

КМФ Интелектуалац – СУМФ Обилић 4:4 (0:1)

Нерешено против дебитаната Обилића

Нови Београд, Хала спортова Ранко Жеравица. Гледалаца око 70.

Судијски двојац: Предраг Лазаревић и Ненад Бубњевић

Стрелци: Оровић 21 мин., Ђерић 24 и 34 мин. и Радомировић 27 мин. /КМФ Интелектуалац/, Радојичић 11 и 21 мин., Вићић 24 мин и Стефановић 26 мин. /СУМФ Обилић/.

КМФ Интелектуалац: Милосављевић, Недовић, Л. Симић, Самарџић, Оровић, Радомировић, Нумановић, П. Симић, Ђерић и Васић.

СУМФ Обилић: Дрндаревић, Милетић, Љујић, Радојичић, Стекановић, Пајић, Милутиновић, Вићић, Марковић и Миловац.

Утакмица пуна узбуђења прошла уз громогласну подршку навијача, љубитеља футсала. А да то узбуђење буде право, постарали су се обе екипе који од самог почетка кренули веома нападачки да играју. Екипа гостију искористила је лошу поставку домаћина у 11. мин. када долази у вођствао, тим резултатом се одлази на паузу. У првим минутама другог полувремена обе екипе постижу по погодак што је био показатељ да ће обе екипе у наставку заиграти отвореније. Гост је водио и са два разлике али екипа домаћина је успела да надокнади заостатак али не и да преокрене резултат у своју корист. Општи утисак јесте да је овогодишњи дебитанти дорасли наступима у овом футсал рангу.Нерешено против дебитаната Обилића