уторак , 14 новембар 2017

Trofej Vidovdan 2017

Futsal turnir i turnir u basketu 3na3 pod nazivom „Trofej Vidovdan 2017“ odrzaće se između 24. juna i 02.jula 2017. godine na otvorenim terenima u Studentskom gradu.

Turnir će se igrati u najvećem delu između 17:30 i 22:30 časova (pod reflektorima), osim prvog dana kada je početak takmičarskog dana planiran nešto ranije.

Ovaj turnir organizuje KMF Intelektualac i Udruzenja studenata Doma 1, Doma 2, Doma 3 i Doma 4 Studentski grad. Podrsku pruzaju Ustanove studentski Centar „Beograd“, SSB i RTV Studentski grad. Organizaciju turnira su podržali Apatinska pivara i MaxTravel.

Pored novčanih nagrada za najbolje plasirane u oba predviđena sporta, u futsalu će prvoplasirana ekipa imati priliku da se takmiči u turniru Jelen kup u Novom Sadu u organizaciji Apatinske pivare. Obezbeđene su i vredne nagrade za najbolje pojedince ali i za navijače.

Na turniru ce pored ekipa kojima organizotori upute poziv uzeti ucesce i studenti Univerziteta u Beogradu. Kako ovaj dogadjaj ima za cilj druzenje, pozivamo vas da se opustite i uzivate sa nama. Ocekujemo vas!