Трофеј Видовдан 2017

Трофеј Видовдан 2017 – футсал турнир и турнир у баскету 3на3 одржаће се између 24. јуна и 02. јула 2017. године на отвореним теренима у Студентском граду.

Трофеј Видовдан 2017 ће се играти у највећем делу између 17:30 и 22:30 часова (под рефлекторима), док ће само први дани такмичења почињати раније.

Trofej Vidovdan 2017

Овај турнир организује КМФ Интелектуалац и Удружења студената Дома 1, Дома 2, Дома 3 и Дома 4 Студентски град. Подршку прузжају Установе студентски Центар „Београд“, ССБ и РТВ Студентски град. Организацију турнира су подржали Апатинска пивара и MaxTravel.

Поред новчаних награда за најбоље пласиране у оба предвиђена спорта. У футсалу ће првопласирана екипа имати прилику да се такмичи у турниру Јелен куп у Новом Саду у организацији Апатинске пиваре. Обезбеђене су и вредне награде за најбоље појединце, али и за навијаче.

На турниру ће поред екипа којима организотори упуте позив, узети учешће и студенти Универзитета у Београду. Како овај догађај има за циљ дружење, позивамо вас да се опустите и уживате са нама. Очекујемо вас!