Постани члан наше организације

Наша организација Интелектуалац је (помало хармонична, помало хаотична) заједница амбициозних и способних младих људи. И управо ти млади људи ову организацију издвајају од осталих.

Па тако чланови могу постати сви млади и амбициозни људи жељни нових искустава у оквиру наших организационих тимова:

Тим: СПОРТ

Овај тим је у ствари футсал клуб који се тренутно такмичи у Трећој футсал лиги „Београд“ а поред тога ће активно, сходно могућностима, наступати и на футсал турнирима широм Србије. Тим ће активно промовисати спортски и такмичарски дух, фер плеј и активно вршити укључивање младих у спорт. Овај тим тренутно чине млади, перспективни и успешни запослени, студенти и млади у опште који од првог дана свог познанства остављају срце на терену једни за друге.

Тим: YT

Чланови овог тима имају задатак да вредно раде на организовању и промовисању омладинских путовања као и студентских излета, пракси, запошљавања и др.. Овај тим може по потреби помагати и промовисање активности осталих тимова путем својих промолидера и промотера.

ПОСТАНИ ЧЛАН НАШЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ

Тим: CR

Задужен за односе са компанијама и партнерима. Основни задаци су контактирање спонзора и уговарање састанака, као и преговарање на истим и остваривање раније састављене понуде. Превасходно су нам потребне особе са искуством али и они који су амбициозни да то искуство стекну.

Тим: PR

Три главне активности ПР тима су односи са јавношћу, онлајн и физичка промоција. Чланови тима могу да очекују да науче писање саопштења за јавност, званичну комуникацију путем мејлова, писање вести и качење истих на сајт као и посао community менаџера (вођење facebook и twitter налога у нашем случају). Овај тим је активан на сваком пројекту и задужен је да све релевантне информације доспеју у јавност благовремено. У овај тим спадају и новинари који су задужени да пласирају текстове на званичан сајт о разним темама.

Тим: HR

Чланови овог тима имају за задатак да врше селекцију нових чланова, вреднују рад и залагање осталих чланова у удружењу и израђују HR картоне. Поред тога, задужени су за планирање и организовање едукација и тим билдинга, што за свој тако и за остале функционалне тимове.

Тим: IT

Активности тима су усмерене на администрацију сајта, рад на развоју истог, дизајн материјала (што за промоцију тако и за сам сајт). Очекујте да научите рад у WordPress-у, основе PHP-а као и програме за дизајн као што су PhotoShop, CorelDraw и Ilustrator. Овај тим је активан на сваком пројекту јер пружа подршку осталим тимовима.

Тим: ТЕХНИЧКО-ЛОГИСТИЧКИ

Овај тим чини веома разноврстан спектар људи из различитих области (економије, права, медицине, безбедност, спорт и физичко васпитање, фотографи, камермани и др.) а који су потребни за неометан, успешан и бољи развој омладинско спортског удружења. Тим по потреби пружа подршку и осталим тимовима.

Тим: ПРОЈЕКТ

Тим се састоји од чланова органа управљања, координатора свих организационих тимова и чланова овог тима. Активности пројект тима су усмерена ка изради и реализацији пројеката. Овом тиму ће по потреби приступати у испомоћ волонтери. Превасходно су нам потребне особе са искуством, али и они који су амбициозни да то искуство стекну.

Тим: ХУМАНИТАРНО-ВОЛОНТЕРСКИ

Тим се састоји од чланова органа управљања, координатора горе наведених тимова и чланова овог тима на чијем челу се налази координатор тима. Активности овог тима су усмерена ка хуманитарном и волонтерском раду. Волонтери могу по потреби учествовати у испомоћи осталим тимовима.

УКОЛИКО ЖЕЛИШ ДА ПОСТАНЕШ ЧЛАН НАШЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ, ПРИЈАВИ СЕ ОВДЕ.

*** Само потпуне пријаве ће бити узете у разматрање. Они кандидати који прођу у следећи круг биће контактирани од стране наше организације.