четвртак , 14 децембар 2017

STARTUJE KUP Isti protivnik novi motivi

Futsaleri KMF Intelektualac igraće četvrtinu finala kupa region Beograda dok će im protivnik biti prošlonedeljni prvenstveni rival Gročanski futsal klub. Utakmica će se odigrati u subotu 11. novembra sa početkom od 14:30. Utakmica se igra u Sportskom centru Slodes, na neutralnom terenu.

STARTUJE KUP Isti protivnik novi motivi

 

STARTUJE KUP Isti protivnik novi motivi. Podsetimo, KMF Intelektualac je prošlog vikenda u 2. kolu Treće futsal lige Beograd na domaćem terenu trijumfovao protiv Gročanskog futsal kluba rezultatom 3:2.

KMF Intelektualac je u dosadašnjem učinku u prvenstvu Treće futsal ligi Beograda upisao pobedu nad ekipom Gročanski futsal klub i poraz od Konjarnika. Gročanski futsal klub je  nakon dva odigrana kola bez bodova. Gročanski futsal klub je već igrao utakmicu predkola Kupa protiv Sopota u kojoj je trijunfovao. Ukoliko uzmemo u obzir prethodnu utakmicu ova dva tima onda nas očekuje neizvesan duel, sa mnogo uigranih akcija na obe strane, dosta udarca sa distance na protivnički gol.

Da li će izabranici Bratislava Stojevića uspeti za nepunih nedelju dana da pronađu novu motivaciju za pobedu nad istim rivalom? Da li će uspeti da održe disciplinovanu igru u odbrani? Ili će ipak Gročanski futsal klub upisati pobedu i uspeti da se revanšira Intelektualcima. Saznajte u subotu 11. novembra u Sportskom centru Slodes.