Прва три бода за КМФ Интелектуалац

У другом колу Треће футсал лиге „Београда“ КМФ Интелектуалац угостио је екипу Грочанског футсал клуба у Хали спортова Ранко Жеравица. Где је победом од  3:2 домаћин уписао и прве бодове на табели.Prva tri boda za KMF IntelektualacУ вођство домаћу екупу доводи најзвучније појачање Јанковић, који је топовским ударцем закуцао лопту у мрежу гостију након уигране акције из корнера у 3. минуту за вођство домаћих. Недуго након тога, добра игре у одбрани из које солопродором Недовић асистира Радомировићу које постиже гол у 5. минуту за рано високо вођство домаћих од 2:0. Можда и најбољу прилику за госте у првом делу игре имао је Вулетић када је остао готово сам, али је упутио ударац ван оквира гола. Могло би се рећи да је прво полувреме обележила чврста дефанзивна игра Интелектуалца, док су гости углавном шутирали са дистанце, непрецизно.

Друго полувреме домаћини су наставили у истом ритму. Али неопрезност голмана гостоју Павловића у 33. минуту игре доводи домаћине у предоност од 3:0. И када су сви мислили да је утакмица решена за госте погодак постиже Крстић у 34. минуту игре. А већ само након 2. минута игре у наставку, после казненог ударца, Вулетић смањује резултат на 3:2. Овиме је постављен и коначан резултат.

Јака и чврста одбрана читаве домаће екипе улила је додатну сигурност и самопоуздање голману домаћих. Вуковићу је на овој утакмици био на нивоу када су одбране у питању. Ово је уједно и прва победа тренера Стојевића од када је на клупи домаћина.

У последњих пар месеци ово је једна од најбољих утакмица које смо одиграли. Дали смо сто посто својих могућности. Имали смо додатан мотив, јер смо прву утакмицу изгубили 7:2. Добро смо тренирали ове недеље, и уз велики труд смо успели да дођемо до победе. Следећа утакмица је Куп, па идемо у госте новоформираној екипи који имају неколико добрих играча, али се ми нећемо унапред предати“ – каже Радомировић након победе.

У трећем колу екипа КМФ Интелектуалца ће гостовати у Обреновцу екипи КМФ Палеж.