СТАРТУЈЕ КУП Исти противник нови мотиви

Футсалери КМФ Интелектуалац играће четврт финале купа регион Београда док ће им противник бити прошлонедељни првенствени ривал Грочански футсал клуб. Утакмица ће се одиграти у суботу 11. новембра са почетком од 14:30. Утакмица се игра у Спортском центру Слодес, на неутралном терену.

STARTUJE KUP Isti protivnik novi motivi

СТАРТУЈЕ КУП Исти противник нови мотиви. Подсетимо, КМФ Интелектуалац је прошлог викенда у 2. колу Треће футсал лиге Београд на домаћем терену тријумфовао против Грочанског футсал клуба резултатом 3:2.

КМФ Интелектуалац је у досадашњем учинку у првенству Треће футсал лиги Београда уписао победу над екипом Грочански футсал клуб и пораз од Коњарника. Грочански футсал клуб је  након два одиграна кола без бодова. Грочански футсал клуб је већ играо утакмицу предкола Купа против Сопота у којој је тријунфовао. Уколико узмемо у обзир претходну утакмицу ова два тима онда нас очекује неизвесан дуел, са много уиграних акција на обе стране, доста ударца са дистанце на противнички гол.

Да ли ће изабраници Братислава Стојевића успети за непуних недељу дана да пронађу нову мотивацију за победу над истим ривалом? Да ли ће успети да одрже дисциплиновану игру у одбрани? Или ће ипак Грочански футсал клуб уписати победу и успети да се реваншира Интелектуалцима. Сазнајте у суботу 11. новембра у Спортском центру Слодес.