четвртак , 12 јул 2018

KMF Intelektualac ne zasluženo izgubio od KMF Samo pravo

U novobeogradskom hramu sporta KMF Intelektualac ugostio ekipu KMF Samo pravo. Gosti su na ovoj meču, kao što je i najavljeno, došli u ulozi favorita što su i rezulatatom opravdali, ali ne i prikazanom igrom.

KMF Intelektualac – KMF Samo pravo 0:2 (0:1)

KMF Intelektualac ne zasluženo izgubio od KMF Samo pravo

Hala sportova ,,Ranko Žeravica”, Novi Beograd. Gledalaca oko 80.

Sudijski dvojac: Nikola Aleksić i Đorđe Ninić.

KMF Intelektualac: Milosavljević, Nedović, Orović, Pejić, Samardžić, Jeličić, Numanović, Đerić, Vasić, Mirković, Radomirović i Plužnjikov.

KMF Samo pravo: Avramović, Grujić, Talić, Ratković, Radosavljević, Mekić, Cimbaljević, Jokić, Jovanović, Sinđić, Anđelković i Marković.

Strelci: Cimbaljević u 2. min, Marković u 37. min /KMF Samo Pravo/

Na samom početku meča u odmeravanju snaga ekipa domaćina prima gol, što će kao rezultat ostati do pred sam kraj meča. Ekipa gostiju se posle rano postignutog pogotka povlači i čeka svoju novu priliku. Ekipa domaćina tada preuzimaju inicijativu i možemo slobodno reći da se na poluvreme otišlo sa prednošću gostiju samo zajhvaljujući intervencijama golmana al i sreći koja je bila na strani gostiju. Nekoliko veoma dobrih šansi domaćin nije krunisao pogotkom. Gosti su bledom igrom pokušali da povise rezultat al ukazane šanse golman domaćih je lako ukrotio.

U drugom poluvremenu ekipa domaćina nastavlja sa pritiskom i pokušajima da postigne pogotak. Najbolja šansa za izjednačenje domaćin je imao polovinom drugog poluvremena kada igrač domaćih dobru asistenciju na drugu stativu nije krunisao pogodtkom. U drugom delu drugog poluvremena domaće igrače očigledno stiže umor i gosti nakon nekoliko manje izglednih sansi na tri minuta pre kraja postižu svoj drugi pogodak za konačan rezultat.

Ekipa domaćina, iako je izgubila, ovaj meč odigrala za svaku pohvalu.