КМФ Интелектуалац не заслужено изгубио од КМФ Само право

У новобеоградском храму спорта КМФ Интелектуалац угостио екипу КМФ Само право. Гости су на овој мечу, као што је и најављено, дошли у улози фаворита што су и резулататом оправдали, али не и приказаном игром.

КМФ Интелектуалац – КМФ Само право 0:2 (0:1)

КМФ Интелектуалац не заслужено изгубио од КМФ Само право

Хала спортова ,,Ранко Жеравица”, Нови Београд. Гледалаца око 80.

Судијски двојац: Никола Алексић и Ђорђе Нинић.

КМФ Интелектуалац: Милосављевић, Недовић, Оровић, Пејић, Самарџић, Јеличић, Нумановић, Ђерић, Васић, Мирковић, Радомировић и Плужњиков.

КМФ Само право: Аврамовић, Грујић, Талић, Ратковић, Радосављевић, Мекић, Цимбаљевић, Јокић, Јовановић, Синђић, Анђелковић и Марковић.

Стрелци: Цимбаљевић у 2. мин, Марковић у 37. мин /КМФ Само Право/

На самом почетку меча у одмеравању снага екипа домаћина прима гол, што ће као резултат остати до пред сам крај меча. Екипа гостију се после рано постигнутог поготка повлачи и чека своју нову прилику. Екипа домаћина тада преузимају иницијативу и можемо слободно рећи да се на полувреме отишло са предношћу гостију само зајхваљујући интервенцијама голмана ал и срећи која је била на страни гостију. Неколико веома добрих шанси домаћин није крунисао поготком. Гости су бледом игром покушали да повисе резултат ал указане шансе голман домаћих је лако укротио.

У другом полувремену екипа домаћина наставља са притиском и покушајима да постигне поготак. Најбоља шанса за изједначење домаћин је имао половином другог полувремена када играч домаћих добру асистенцију на другу стативу није крунисао погодтком. У другом делу другог полувремена домаће играче очигледно стиже умор и гости након неколико мање изгледних шанси на три минута пре краја постижу свој други погодак за коначан резултат.

Екипа домаћина, иако је изгубила, овај меч одиграла за сваку похвалу.