субота , 14 јул 2018

Intelektualac poražen u revanš utakmici protiv Sopota

Ekipa Intelektualca na gostovanju u Sopotu izgubila u revanš meču od istoimene ekipe. U odličnoj futsal predstavi domaćin je prednosti domaćeg terena na pravi način iskoristio da upiše novu pobedu.

SUMF SopotKMF Intelektualac 4:1 (2:0)

Sportska hala Sopot, Sopot. Gledalaca oko 650.

Sudijski dvojac: Nebojša Panić i Nenad Bubnjević (Bg).

KMF Intelektualac: Milosavljević, Nedović, Orović, Pejić, Samardzić, Numanović, Đerić, Vasić, Radomirović i Vuković

SUMF Sopot: Destani, Milutinović, Ivić, Simić, Đurić, Pavlović, Petrović, Todorović, Mijailović, Borikić, Virijević, Rakić, Jawićijević i Kretić

Strelci: Ivić 2. i 9. min, Todorović 30. min, Virijević 38. min. /SUMF Sopot/, Orović 25. min. /KMF Intelektulac/

Ekipa Sopota, debitant u ovoj takmičarskoj sezoni pred svojom publikom pobedila ekipu Intelektualca.

Sve je počelo već u 2. minutu kada je ekipa gostiju može se reći nespretno primila gol za rano vođstvo domaćina. Samo nekoliko minuta kasnije usledio je novi pogodak domaćina. Ekipa Intelektualca je i pored dva rano primljena gola igrala svoju igru i u nekoliko situacija ima dobre šanse da se vrati u igru, al ipak se na pauzu odlazi bez promena.

Publika je domaćim igračima dala vetar u leđa u prvom poluvremenu. Ali i pored toga ekipa Intelektualca na samom početku drugog poluvremena počinje da dominira i kao rezultat toga je pogodak u petom minutu nastavka. Samo nekoliko minuta nakon toga ekipa Intelektualca je preko strelca prvog pogodka imala veoma dobru šansu da poravna rezultat ali to se ipak nije desilo. Na visko tempo igre i presing koji je na početku drugog poluvremena nametnula ekipa Intelektualca domaćin nije uspevao da orgovori. Odgovor je stigao nakon jedne polu kontre posle koje domaćin postiže pogodak. Ni to gostujuće igrače nije pokolebalo da nastave u istom ritmu što je dovelo do dve jako dobre šanse za vraćanje u igru, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Domaćin za mirnu završnicu i konačan rezultat nekoliko minuta pre kraja dolazi nakon postignutog pogotka posle izvedenog prekršaja.

Domaćin je nekoliko puta tokom meča imao šanse da postigne pogodak više, ali intervencijama golman gostiju je sprečavao nove pogodtke.