Интелектуалац поражен у реванш утакмици против Сопота

Екипа Интелектуалца на гостовању у Сопоту изгубила у реванш мечу од истоимене екипе. У одличној футсал представи домаћин је предности домаћег терена на прави начин искористио да упише нову победу.

СУМФ Сопот – КМФ Интелектуалац 4:1 (2:0)

Интелектуалац поражен у реванш утакмици против Сопота

Спортска хала Сопот, Сопот. Гледалаца око 650.

Судијски двојац: Небојша Панић и Ненад Бубњевић (Бг).

КМФ Интелектуалац: Милосављевић, Недовић, Оровић, Пејић, Самарџић, Нумановић, Ђерић, Васић, Радомировић и Вуковић

СУМФ Сопот: Дестани, Милутиновић, Ивић, Симић, Ђурић, Павловић, Петровић, Тодоровић, Мијаиловић, Борикић, Виријевић, Ракић, Јањићијевић и Кретић

Стрелци: Ивић 2. и 9. мин, Тодоровић 30. мин, Виријевић 38. мин. /СУМФ Сопот/, Оровић 25. мин. /КМФ Интелектулац/

Екипа Сопота, дебитант у овој такмичарској сезони пред својом публиком победила екипу Интелектуалца.

Све је почело већ у 2. минуту када је екипа гостију може се рећи неспретно примила гол за рано вођство домаћина. Само неколико минута касније уследио је нови погодак домаћина. Екипа Интелектуалца је и поред два рано примљена гола играла своју игру и у неколико ситуација има добре шансе да се врати у игру, ал ипак се на паузу одлази без промена.

Публика је домаћим играчима дала ветар у леђа у првом полувремену. Али и поред тога екипа Интелектуалца на самом почетку другог полувремена почиње да доминира и као резултат тога је погодак у петом минуту наставка. Само неколико минута након тога екипа Интелектуалца је преко стрелца првог погодка имала веома добру шансу да поравна резултат али то се ипак није десило. На виско темпо игре и пресинг који је на почетку другог полувремена наметнула екипа Интелектуалца домаћин није успевао да орговори. Одговор је стигао након једне полу контре после које домаћин постиже погодак. Ни то гостујуће играче није поколебало да наставе у истом ритму што је довело до две јако добре шансе за враћање у игру, али лопта једноставно није хтела у гол. Домаћин за мирну завршницу и коначан резултат неколико минута пре краја долази након постигнутог поготка после изведеног прекршаја.

Домаћин је неколико пута током меча имао шансе да постигне погодак више, али интервенцијама голман гостију је спречавао нове погодтке.