Припреме за следећу полусезону у току

Припреме за следећу полусезону у току, наша футсал екипа већ 10-так дана напорно и активно тренира. Управа наше омладинске и футсал организације приводи крају договоре око пријатељских утакмица, а неки противници су већ познати – Еуро Мотус (29. јануар), ФОН (3. и 15. фебруар) и Економист (11. фебруар).

Постоје могућности да ће наша футсал екипа одиграти још једну пријатељску утакмицу, о чему ће јавност и пратиоци нашег футсал клуба бити благовремено обавештени (у току су договори).

Припреме за следећу полусезону у току

Сви играчи из предходне такмичарске полусезоне су ту и вредно тренирају, тренинзима су се прикључили и неколико новајлија. Док су ту и нека позната футсал лица.

Коначан суд на који састав се озбиљно рачуна у другој полусезони, даће спортски стратег и први тренер С. Крсмановић.

Припремни период ће бити веома напоран и дуг како је најавио тренер нашег клуба. Ово ће за многе играче нашег клуба бити један од најтежих припремних периода.

Припреме за следећу полусезону у току, но коначна одлука ће доћи након целог припремног циклуса. О свему ће јавност и пратиоци нашег футсал клуба бити благовремено обавештени. А нам остаје да видимо да ли ће наша екипа успети да надокнади заостатак из предходне полусезоне.

Навијамо у спортском духу и духу фер-плеја. Спортски поздрав!