Против КМФ Палежа за крај полусезоне

КМФ Интелектуалац играће последњу утакмицу у 1. делу сезоне Треће футсал лиге Београда. У суботу 16.децембра футсалери ће гостовати тиму КМФ Палеж у Обреновцу с почетком од 20 часова.

Против КМФ Палежа за крај полусезоне

Против КМФ Палежа за крај полусезоне. КМФ Палеж као трећепласирана екипа на табели са освојених 7 бодова, док КМФ Интелектуалца има један мање бод, биће домаћин утакмице трећег кола која је првобитно била одложена.

У заосталој утакмици 2. колу КМФ Палеж је славио против екипе Футсал Коњарника резултатом од 7:5. Футсалери Интелектуалца у утакмици петог кола Треће футсал лиге Београда поражени су од тима из Лазаревца резултатом 11:5.

Ово је последња утакмица у овом делу сезоне, након овог меча тимови одлазе на паузу. Пауза ће трајати до средине фебруара када ће се одиграти утакмице шестог кола треће футсал лиге Београда. КМФ Интелектуалац ће тада угостити КМФ Коњарник, док ће КМФ Палеж гостовати Бањици.

Први део сезоне КМФ Колубара завршава као првопласирана на табели са освојених 12 поена, други је КМФ Коњарник са 10 бодова, прате их КМФ Палеж са 7, КМФ Интелектуалац са уписаних 6, док су на зачељу табеле Грочански футсал клуб са освојених 3 бода и Бањица са 2 поена.