КМФ Интелектуалац на домаћем терему против КМФ Палежа

Утакмица 8. кола у оквиру Треће футсал лиге Београда између КМФ Интелектуалца и КМФ Палежа одиграће се у недељу, 3. марта с почетком од 18 часова, у Хали спортова Ранко Жеравица.

КМФ Интелектуалац на домаћем терему против КМФ Палежа

У првом делу сезоне славио је КМФ Палеж, у трећем колу Треће футсал лиге Београда резултатом од 5:3.

Док је КМФ Интелектуалац ове сезоне био поражен од екипа КМФ Коњарника, КМФ Палежа и КМФ Колубаре. Једини пораз ове сезоне КМФ Палежу нанео је КМФ Колубара, у 4. колу, резултатом од  1:3.

Тренутно, КМФ Палеж заузима другу позицију на табели, што клуб доводи у борбу за виши ранг, са освојених 16 бодова. Испред њих је КМФ Колубара из Лазаревца са уписаних 18 бодова. Трећу позицију заузима КМФ Коњарник са 13 бодова. КМФ Интелектуалац са 9 бодова се налази на четвртом месту. Грочански футсал клуб са 3 и КМФ Бањица са 2 освојена бода налазе се на зачељу табеле.

С обзиром на ситуацију на табели ова утакмица за КМФ Интелектуалац нема већег такмичарског значаја па би требало очекивати да тим одигра растерећеније, док ће КМФ Палеж имати императив победе како би остао у борби за пласман у виши ранг.

Да ли ће КМФ Палеж оправдати улогу фаворита и други пут ове сезоне бити бољи од КМФ Интелектуалца? Или ће КМФ Интелектуалац успети да пронађе мотивацију и изненади свог противника? Дођите у Халу спортова Ранко Жеравица и сазнајте.